LMM CerMark ULTRA: nový univerzální sprej v naší nabídce

Představujeme vám novinku pro černý popis materiálů CerMark ULTRA. Tento nový produkt je speciálně vyvinut pro laserový popis na všech laserem označitelných podkladech, jako jsou kovy, sklo, keramika a další, s použitím jediného produktu. CerMark ULTRA je jediným univerzálním produktem pro značení všech tvrdých povrchů. Navazuje na tradici stanovenou materiály Cermark LMM-6000 a LMM-14 a nabízí vylepšený výkon a nejvyšší známku kvality v EU.

Materiál (pasta, spray) je vhodný na všechny typické laserem značené povrchy jako jsou kovy, sklo, keramika (glazovaná i neglazovaná), kámen, cihly, břidlice… Vynikající výsledky dosahuje i v průmyslovém značení. Je vhodný pro použití pro materiály s neupraveným povrchem, ale nemusí fungovat správně na lakovaných nebo potažených površích. Není určen pro použití na plasty nebo dřevo. Ve srovnání s LMM 6000 lze například nerezovou ocel značit vyšší rychlostí. Sprej zaručuje snadné a kvalitní nanesení vrstvy aktivní látky na značený povrch.

Stejná kvalita – stejné vysoce kontrastní značení

Nově vyvinutý CerMark ULTRA navazuje na tradici stanovenou Cermark LMM-6000 a LMM-14, která poskytuje vysoce kvalitní a kontrastní značení.

Stejná odolnost jako LMM-6000 a LMM-14

Odolný vůči běžným silným kyselinám, zásadám, organickým rozpouštědlům a extrémnímu teplu nebo chladu. Navíc s dobrou odolnost proti solné mlze, odolnosti proti poškrábání a odolnosti proti QUV.

Nezbarví (neušpiní) citlivé kovy

Nezbarví a neznečistí citlivé kovy, jako je mosaz, měď, mincovní stříbro a další.

Širší parametry nastavení laseru

CerMark ULTRA  umožňuje nastavit buď vyšší rychlost, nebo nižší výkon laseru.

Stejné manipulační vlastnosti jako LMM-6000

Stejné manipulační vlastnosti jako LMM-6000, což znamená, že jakmile je ULTRA suchý, nebude se vám při manipulaci otírat o prsty.

Vylepšený výkon spreje

Eliminuje potřebu vyčistit stříkací systém obrácením plechovky a stříkáním po použití. Při výrobě nové nádobky CerMark ULTRA Aerosol byl zaveden speciálně navržený stříkací systém umožňující lepší použití.

Detailní informace o produktu a použití zde

Materiál naskladníme během příštího týdne. Zatím k dispozici na vyžádání – předobjednávka e-mailem. Brzy ho přidáme do e-shopu. Budeme vás informovat, že je skladem.

Pro rok 2021 máme avizovaný nárůst cen LMM materiálů, ceny nového materiálu Cermark ULTRA by ale měly zůstat na přijatelné úrovni.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny