Novinky od Rowmarku

Laser Lights

Rowmark Europe oznámil vylepšení povrchové úpravy materiálu Laser Lights S62-1224 v bílé barvě s černou spodní vrstvou. Po rozsáhlém testování kvality došlo k mírné barevné úpravě vrchní vrstvy. Bílý povrch na nových listech je o trochu tmavší a méně průhledný, což minimalizuje případnou barevnou nerovnováhu povrchu a eliminuje prosvítání černého jádra. LaserLights jsou tak ještě lepší, než byly v minulosti.

DurMark™

Nové desky DurMark jsou navrženy tak, aby vydržely vyšší opotřebení při venkovním použití. Nabízejí tedy nejen dlouhodobou trvanlivost ale také vysokou odolnost vůči slunečnímu záření. Povrch desek odolává také většině chemikálií a lze ho proto snadno čistit. Je to ideální materiál do náročného prostředí pro venkovní a průmyslové aplikace.

Desky jsou k dispozici v tloušťce 1,6 a obvyklém rozměru desky 61 x 122 cm. Popisovat i dělit ho lze laserem i rotační gravurou. Na objednávku.

Reflect-R-Mark™

Desky ReflectMark jsou vhodné pro značení ve venkovním prostředí, zejména tam, kde je požadována dobrá viditelnost v měnících se povětrnostních podmínkách. Materiál je UV stabilní a dobře viditelný ve tmě, povrch desek je speciálně vytvořen tak, aby odrážel světlo.

ReflectMark má pololesklý povrch, desky jsou k dispozici v tloušťce 1,6 a rozměru 61 x 122 cm. Upravovat je lze laserem nebo rotační gravurou. Na objednávku.

ColorHueS

ColorHueS představuje jednovrstvý dekorační deskový materiál s opravdu nádhernými barvami, nabízenými v průsvitných a matných odstínech. Spojuje v sobě dekorativní výhody skla, ale je to lehký a proti poškrábání velmi dobře odolný materiál. ColorHueS je nabízen v tloušťkách 3 a 6 mm a je vhodný pro interiér i exteriér. Více informací najdete ve článku ColorHueS

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny