Zajímavý produkt: akrylát Reverse LaserMark® a barvy PaintPlus

Kategorie Materiály

Reverzní LaserMark® je materiál od firmy Rowmark, který se výborně hodí k efektnímu označování interiéru i exteriéru nebo osobní identifikaci. Je to průhledný akrylát, který se laserem gravíruje zezadu a gravírovaný popis je následně vyplněn barvami ze širokého spektra odstínů. Materiál má jasný, nelesklý povrch, který nabízí svěží a čistou grafiku i díky ultrajemnému laserovému popisu. Povrch odolává otiskům prstů.

Reverse LaserMark® se díky zadní gravuře perfektně udržuje: čelní povrch je zcela hladký. Barva nebo dokonce různé odstíny barev se nanáší do gravury zezadu a z přední části se tedy nemůže usazovat prach. Nanášení kontrastních barev je velmi snadné, protože zadní povrch materiálu je potažen krycí fólií, díky níž nemusíte barvu nanést jen přesně do gravury. V našem katalogu si můžete vybrat z mnoha odstínů reverzního LaserMarku®. Materiál lze také kombinovat s diodovým prosvětlením, které působí velmi luxusně.

 

Nejvhodnější barvy do LaserMarku: PaintPlus

Jako výplň pro Reverse LaserMark® se nejlépe hodí netoxické akrylátové barvy PaintPlus. Jsou vhodné pro vyplňování gravury v orientačních systémech stejně jako v deskových materiálech. Lze je využít pro interiérové i exteriérové použití. Jsou správným řešením právě pro výplně reverzních gravur. Barvy PaintPlus mají vynikající krycí schopnost. Jejich povrch se sám uzavře a nevyžaduje již žádnou další úpravu. 

Barvy se aplikují na důkladně vyčištěný, suchý povrch při teplotě 10 – 32°C. Při skladování je nutné chránit je před mrazem a udržovat nádobku uzavřenou, když není používána. Díky těmto barvám krásně vyniknou laserem vytvořené detaily.

V katalogu je můžete objednávat opět z mnoha odstínů v sekci barev, v části vyplňovací barvy  nebo zadejte do vyhledavače v našem e-shopu slovo PaintPlus

 

   ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny