Realizace Triline: Značení budov a kanceláří

Orientační systémy Triline nacházejí své uplatnění na mnoha místech. Kam ale neodmyslitelně patří a neměly by rozhodně chybět? Samozřejmě do kanceláří a firem – ať již do interiéru či ven před budovy. Kanceláře, toalety, požární schodiště, jmenovky i celé budovy….  každá fungující úspěšná firma by měla mít své prostory řádně označené, aby zákazník nebloudil.

Kamkoliv půjdete, dívejte se, jak jsou firmy a podniky nepřehledné a jak zbytečně tápete a jistě uvidíte spoustu příležitostí, kde Triline doporučit a nabídnout. Na následujících fotografiích vidíte 3 příklady využití Triline.

Na první fotografii je jedna z mnoha možností, jak si označit firmu. Zde konkrétně využití řady Design (zásuvný profil TL217 + deska Rowmark Texture), to celé gravírováno laserem.

Druhá fotografie ukazuje velmi zajímavé využití bočního profilu Classic. Na ceduli si klient může hned přečíst, kdo je přítomen. Systém funguje tak, že se text ANO/NE překryje posuvnou stříbrou deskou (Rowmark Lasermax), aby byl vidět jen aktuální stav.

Třetí foto ukazuje, jak jsme si označili naši firmu Megaflex zvenku. (Řada Design, boční profil Classic).

Také jste si již firmu a provozovny označili nebo máte zdařilou zakázku, se kterou se chcete pochlubit? Budeme rádi za fotografie zdařilých realizací. S vaším svolením je uveřejníme na Megablogu s uvedením jména vaši firmy (což je pro vás dobrá reference a reklama). Posílat fotografie můžete na sebestianova@megaflex.cz

 

 

 

 

Pokud se zatím v orientačních systémech příliš nevyznáte, rádi vám zašleme katalog Triline, nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

 

V dalších ukázkách Realizací jsme vám již představili:

Zásuvné značení s Brailleovým písmem

Černý elox

Triline v Megaflexu: ani kovářova kobyla už nechodí bosa

Slovenská nemocnice

Vkusně a prakticky označené Vinařství

Nemocnice Hořovice

Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte, ale zaujaly vás?
Kontaktujte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáše Peške.

Telefon: +420 / 284 829 696, e-mail:  tomas.peske@megaflex.cz

Rádi vám také zašleme katalog nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

Další hotové realizace orientačních systémů si můžete také prohlédnout ZDE

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny