Chcete prodávat orientační systémy TRILINE? Pomůžeme vám začít

Firma Megaflex se v půběhu let stala skutečným specialistou na značení. V oboru razítek nabízí celý soriment od světové jedničky, firmy Trodat. Pro paginování a složitější tisk pak mechanická i programovatelná elektronická razítka REINER. Bez laserů TROTEC a SHINE pro popis a značení si už dnes naši nabídku ani nedovedeme představit. Poměrně nový sortiment orientačních systémů TRILINE pak skvěle kombinuje využití našich laserů a deskových materiálů ROWMARK.

Pokud již patříte mezi naše obchodní partnery v oboru laserů a razítek, bude pro vás start s TRILINE velice snadný, protože veškerou technologii už máte. 

VYUŽIJTE SYNERGIE GRAFIKY A LASERU. ROZMAZLETE SVÉ ZÁKAZNÍKY ORIENTAČNÍMI SYSTÉMY!
Dobrý grafický program a zkušenosti, to je dobrý základ, který máte. Laserová technologie, KTEROU SI U NÁS LZE I PRONAJMOUT, garantuje perfektní kvalitu výroby. Přesně to vaši zákazníci potřebují a často i hledají. Od gravírování je již jen krůček k Orientačním systémům.

Náš podrobný a přehledný Katalog TRILINE si můžete prohlédnout nebo stáhnout přímo ZDE. Najdete tam nejen přehled našeho zboží, ale také prodobné návody, jak Orientační systémy vyrábět.

TRILINE to je inovace a design. Vyspělý systém s technicky i esteticky dokonalým designem, umožňujícím nekonečné kombinace a variace jednotlivých prvků.

Produktová řada Design spojuje klasický plochý design profilů s vyspělou logikou pro vytváření rozsáhlých orientačních systémů i velmi elegantních značení.

15556494_10211797723648189_222784453_o

Série Hi-Tech je světově první systém s konvexními profily. Jeho propracovaný konstrukční systém umožňuje dokonce i stavbu dvoj-, tří-, čtyř- a šestibokých totemů.

Hitech

Konstrukční prvky Exterior jsou speciálně vyvinuty pro odolná vnější značení.

exter

Velice praktické a hojně využívané jsou také Totemy a Pylony

totemypylony

Vybírat můžete také z rozsáhlé škály již hotových výrobků a polotovarů

polot

K Triline patří také krásné distanční úchytky, aby montáž byla ještě snazší.

dist uchytky

 

design

Celý systém TRILINE svou variabilitou dnes již přesahuje běžnou představu o orientačních systémech a nabízí i technicky dokonalá řešení pro výstavní a informační panely, včetně moderních prosvětlených, s rychloupínacími patentovanými profily.

Náhlédněte do katalogu TRILINE

Nebo také pro inspiraci navštivte galerii již hotových realizací.

Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte? Rádi byste je také prodávali a stali se našimi partnery na tomto poli? Napište nebo zavolejte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáše Peške

Telefon: +420 / 284 829 696
GSM: +420 / 602 253 225
Fax: +420 / 284 829 697
Zelený fax: 800-1-MEGAF
E-mail: tomas.peske@megaflex.cz

Rádi vám také zašleme tištěnou verzi katalogu nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny