Chcete vydělávat více peněz? Zkuste Triline.

I do vašeho obchodu jistě chodí zákazníci, kteří něco prodávají. A to něco občas potřebuje elegantní popis, či přehled informací. A právě tohle vše nabízí Výstavní display Triline Hi-Tech A4. Dodáme vám jej jako hotový výrobek. Na vás je jen najít pro něj zákazníky a vyrobit dobrou grafiku…
Ale nejdříve je určitě potřeba ho potenciálním zákazníkům ukázat. Využijte současné slevy a objednejte si jeden do vašeho obchodu. 

Úspěch Výstavního displeje Hi-Tech A4 na základě pouhého jednoho použití na veletrhu Reklama nás znovu přesvědčil, že Triline nabízí opravdu nekonečné množství řešení a použití. A je to tak jednoduché!

Jak vypadá

Například tento oboustranný zásuvný displej vyrobený z profilů systému Hi-Tech Výstavní displej HiTech A4umožňuje vložení grafiky šířky A4. Je vysoký 1300 mm a samozřejmě lze využít pro informaci i celou jeho výšku a to z obou stran. Kruhová základna je vyrobena z robustního z 5ti milimetrového plechu povrchově upraveného komaxitem. Má v průměru 300 mm a zajišťuje dokonalou stabilitu displeje i při této výšce panelu.

Vložení grafiky

Grafiku je možné vytisknout na obyčejný kancelářský papír, ale pak si ke stojanu nezapomeňte přiobjednat krycí fólii. Ta vám umožní umístit grafiku v libovolné části displeje, aniž byste ji museli fixovat nějakým jiným způsobem (viz ilustrační obrázek nahoře). Krycí fólii vám dodáme v libovolné délce, tedy i na výšku celého displeje, vždy v šíři 210 mm. Pro náročnější aplikace lze pro vaši grafiku využít i gravírovací materiály Rowmark, které jsou ve spojení s orientačními systémy Triline ideálním a elegantním řešením.

Displeje na míru

Výstavní displej Hi-Tech je možné vyrobit také v šířce A3 s širší základnou. Samozřejmě je možné upravit na objednaní i jeho výšku, ale je třeba mít na paměti dostatečnou velikost základny, tak aby byl display stále dokonale stabilní. Display je možné vyrobit i pro širší varianty grafiky, než je rozměr A3, pak je ale třeba mezi jeho boční profily vložit desku (např. akrylát), tak aby tvořila zadní stěnu displeje.

 A co u vás?

Nenechte se zmást slovem „výstavní“ v názvu. Display Hi-Tech samozřejmě není určen jen pro popis vystavovaných produktů. Stejně dobře může poskytovat informace téměř kdekoli (před konferenčním sálem, před hotelovou restaurací, před vstupem do kinosálu, na výstavě fotografií…) A proč ne také ve vaší prodejně, jako nosič informací o novinkách?

Pro zobrazení informací o cenách displeje se prosím přihlašte.

Přihlásit se

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny