Orientační systémy Triline: inspirace a hotové realizace

 

Stále více a více firem, nemocnic, veřejných budov, nákupních center a komplexů využívá orientační značení TRILINE. Jsme rádi, že toto značení u Megaflexu nakupujete a realizujete zajímavé zakázky. Pokud máte zdokumentovanou nějakou realizaci TRILINE orientačních systémů, budeme rádi, když nám fotografie a krátký popis zakázky zašlete e-mailem. S vaším svolením o vás napíšeme a přidáme fotky do seznamu Triline realizací.

Orientační systémy Triline nacházejí své uplatnění na mnoha místech. Kam ale neodmyslitelně patří a neměly by rozhodně chybět? Samozřejmě do kanceláří a firem – ať již do interiéru či ven před budovy. Požární schodiště, toalety, dveře, jmenovky i celé budovy… Každá fungující úspěšná firma by měla mít své prostory řádně označené, aby zákazník nebloudil.

Kamkoliv jdete, dívejte se, jak jsou firmy a podniky nepřehledné a jak zbytečně tápete a jistě uvidíte spoustu příležitostí, kde Triline doporučit a nabídnout.

Podívejte se pro inspiraci do galerie hotových realizací

Také si vždy můžete prohlédnout náš katalog TRILINE v pdf verzi

Pokud vás orientační systémy TRILINE zaujaly a chtete se dozvědět víc, můžete se vypravit do našeho e-shopu a prohlédnout si kompletní sortiment TRILINE.

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte, ale zaujaly vás? Kontaktujte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáš Peške: tomas.peske@megaflex.cz,
tel: 284 829 696

Rádi vám také zašleme katalog nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny