Prodáváte orientační systémy TRILINE? Dejte o tom vědět vašim zákazníkům.

Reklamy není nikdy dost. Pokud patříte mezi naše zákazníky, kteří nakupují a prodávají orientační systémy TRILINE, můžete si vaši prodejnu vyzdobit výrobkem s textem „Oritentační systémy Triline pro vaše prostory ZDE v PRODEJI“. A upozornit tak zájemce a třeba i náhodné kolemjdoucí, že TRILINE nabízíte.

Text jsme umístili do výrobku, který z katalogu znáte pod názvem Variabilní oboustranná stolní jmenovka. Jak ale vidíte, produkt nemusí sloužit pouze jako jmenovka, ale jako nositel jakékoliv informace, kterou umístíte na stůl, recepci nebo třeba do prodejny k pokladně. Hodí se skvěle jako informační doplňek na různé konference a oficiální setkání.

Vy produkt využijete k reklamě a zároveň zákazník vidí, že je zde možnost zpracování a vložení libovolné grafiky.

mega

Jmenovka má výšku 31 mm, šířku 150 mm a jedná se o zásuvný profil s rozptylovací fólií pro zasunutí grafiky na papíře, s plastovou bočnicí.

Velkou výhodou je, že kdykoli můžete snadno změnit text vložením jiné grafiky a používat výrobek dál, třeba na jiném stole.

jmenovka

Objednávat jmenovku a podívat se na cenu výrobku můžete jako registrovaný zákazník firmy Megaflex přímo zde

 

 

.

 

Další hotové výrobky si můžete prohlédnout zde

Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte? Napište nebo zavolejte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáše Peške

Telefon: +420 / 284 829 696
GSM: +420 / 602 253 225
Fax: +420 / 284 829 697
Zelený fax: 800-1-MEGAF
E-mail: tomas.peske@megaflex.cz

Rádi vám také zašleme katalog Triline, nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny