Triline Hotové tabulky: Když rychle není dost rychle

Hotové tabulky a polotovary máme v nabídce orientačních systémů TRILINE zejména proto, abychom umožnili komukoliv z vás, našich partnerů, stát se snadno dodavateli orientačních systémů. Stačí  už jen vybrat nebo doplnit grafiku a instalovat u zákazníka. Hotové  tabulky  se  základním  bezpečnostním  i  orientačním značením v nekompromisní kvalitě DeSign a Hi-Tech ve dvou velikostech je moudré mít na skladě pro okamžitý prodej.

Hotové tabulky

Pokud zákazník chce běžné bezpečnostní nebo orientační značení a nemůže čekat na váš návrh pro jeho individuální potřeby, mohou být Hotové tabulky Triline tím správným řešením, které mu vy snadno a rychle poskytnete. Ne každý se totiž spokojí se zoufalou samolepkou nebo nejlevnější plastovou tabulkou přilepenou na zeď.

Hotové tabulky v provedení DeSign a Hi-Tech jsou rozumnou a praktickou alternativou, kterou je dobré mít vždy na skladě, po ruce.
.
Aktuální sortiment hotových tabulek najdete nejlépe na našem webu www.megaflex.cz v sekci orientační systémy TRILINE. Dodáváme je kompletní, s montážní samolepicí páskou na zadní straně, případně se závěsným systémem nebo kotvící deskou pro výstrčky.

Vyberte si v katalogu

Přímý link na katalog TRILINE v pdf můžete najít i ZDE

  • Čtvercové tabulky dodáváme standardně v rozměrech 124×124 mm, 155×155 mm a 217×217 mm
  • Obdélníkové mají výšku 124 mm, 155 mm nebo 217 mm
  • Lze je objednat nejen jako nástěnné, ale i jako výstrčky nebo závěsná značení
  • Fotogalerie výše v tomto článku je jen ukázkou z nabídky širokých možností Hotových tabulek
  • Bezpečnostní a výstražné tabulky odpovídají ČSN.
.

Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte? Rádi byste je také prodávali a stali se našimi partnery na tomto poli? Napište nebo zavolejte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáše Peške 

Telefon: +420 / 284 829 696, e-mail:  tomas.peske@megaflex.cz

Rádi vám také zašleme tištěnou verzi katalogu nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny