Triline klíč pro demontáž profilů a gumový klobouček pro snímání fólie

Zákazníkům, kteří prodávají a montují orientační systémy TRILINE se určitě budou hodit praktické pomůcky pro snazší rozebírání profilů. Představme si dvě z nich, které najdete v naší nabídce. 
 
 

Triline klíč se perfektně hodí k snadnému rozebírání profilů z řady TRILINE. Barevné provedení je standardní. Příjemná dřevěná rukojeť. V balení nadete 5 ks nebo si můžete objednat jen jednotlivé kusy. Celková váha balení je cca 0,1 kg.

 

TL KLOBOUČEK GUMOVÝ pro snímání fólie

Gumový přísavný klobouček je nezbytný pro sejmutí krycí fólie ze zásuvných grafik z řady výrobků TRILINE kategorie Hi–Tech. Barevné provedení: černá guma. Balení obsahuje 10 kusů, celková váha balení je asi 0,05 kg. Dodáváme samozřejmě i jednotlivé díly podle potřeby.

Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Pokud vás orientační systémy TRILINE zaujaly a chtete se dozvědět víc, můžete se vypravit do našeho e-shopu a prohlédnout si kompletní sortiment TRILINE. 

Nebo si můžete stáhnout náš katalog v pdf verzi: Katalog Orientačních systémů TRILINE a materiálů

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte, ale zaujaly vás? Kontaktujte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáš Peške: tomas.peske@megaflex.cz tel: 602 253 225

Rádi vám také zašleme katalog TRILINE, nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

Další hotové realizace orientačních systémů si můžete také prohlédnout ZDE

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny