Zajímavé realizace: Triline zazářil na Pražském Hradě

Možná si myslíte, že orientační systémy TRILINE jsou jen obyčejné „cedulky“ k označení WC nebo kanceláří či chodeb. Není tomu tak. TRILINE Exterior tentokrát sehrál významnou roli přímo na Pražském Hradě!

Pražský Hrad si systém TRILINE Exterior vybral jako ideální řešení pro informační stěnu, před níž se sešly hlavy států k 5. výročí Východního partnerství, které se na Hradě konalo 24.-25. května 2014. Zúčastnil se ho prezident ČR a vrcholní představitelé zemí Východního partnerství a některých členských států Evropské unie.

Na Pražský Hrad jsme pro našeho partnera na objednávku velmi rádi vyrobili rozsáhlý informační panel, před kterým prezident vítal hosty. Stěna měla rozměry 3 x 2,5 metru a skládá se ze tří desek dibond, boxprofilů a 4 hliníkových sloupů. Je to stěna velmi praktická a snadno se montuje.

Nebojte se tedy využít Triline pro podobné zakázky a nabízejte jej nejen v obchodních centrech, firmách, pohostinství, nemocnicích a hotelích, staňte se dodavatelem orientačních a reklamních panelů TRILINE pro různá setkání, konference a slavnostní události. Možností je nekonečno a spolu s námi umíte bez problémů zákazníkovi vyhovět. Poradíme vám a pomůžeme.

Chcete si prohlédnout sortiment orientačních systémů TRILINE? Můžete přímo zde.
Máte otázku? Kontaktujte pana Tomáše Peške, odborníka na orientační systémy, rád vám poradí

Telefon: +420 / 284 829 696
GSM: +420 / 602 253 225
Fax: +420 / 284 829 697
Zelený fax: 800-1-MEGAF
E-mail: tomas.peske@megaflex.cz

Rádi vám také zašleme katalog Triline, nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny