Zásuvné značení TRILINE: vhodné pro nemocnice a provozy na směny

Orientační systémy TRILINE využívají již mnohé nemocnice a různá zdravotní zařízení. Například oddělení Plastické chirurgie a Gynekologicko-porodnická klinika ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady, Nemocnice Hořovice, Nemocnice na Kladně, nebo Rehabilitační centrum Beroun a další. Proč se pro TRILINE rozhodly?

Kromě prvotřídní kvality a špičkového designu je to především variabilita. Nemocnice a směnné provozy často velmi ocení zásuvné profily, které mají tu výhodu, že je možné měnit jména dle aktuální služby. Systém umožňuje kombinovat hladké profily se zásuvnými tak, že například výměna jmenovky je opravdu snadná a rychlá.

Nebojte se tedy TRILINE nabízet i dalším zdravotním zařízením, rádi vám v Megaflexu pomůžeme s výrobou zakázky.

 

 

 

.

 

Orientační systémy Triline se skvěle hodí do interiéru i exteriéru.

Podívejte se pro inspiraci do galerie hotových realizací

Také si vždy můžete prohlédnout náš katalog TRILINE v pdf verzi

Pokud vás orientační systémy TRILINE zaujaly a chtete se dozvědět víc, můžete se vypravit do našeho e-shopu a prohlédnout si kompletní sortiment TRILINE.

Potřebujete poradit s orientačními systémy TRILINE?

Zatím se v orientačních systémech příliš nevyznáte, ale zaujaly vás? Kontaktujte našeho odborníka na Orientační systémy pana Tomáš Peške: tomas.peske@megaflex.cz, tel: 284 829 696

Rádi vám také zašleme katalog nebo si můžete přečíst další materiály v sekci Megablog – Orientační systémy a dozvíte se víc.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny