Běžec Radek Mikuláš na pražském maratonu reprezentoval razítko TRODAT 4913, v krásném čase 3:45 doběhl také náš skvělý Jirka Dušek!

Náhoda? Osud? Synergie? Na to se ptal fotograf, programátor a dlouholetý spolupracovník Megaflexu Radek Mikuláš, když mu bylo přiděleno startovní číslo 4913 na Pražský maraton, který se konal tuto neděli 7.5. 2017 v hlavním městě. 

To, že mu organizátoři náhodou přiděllili zrovna číslo 4913, je zábavné zejména pro razítkové znalce, protože se jedná o jedno z nejprodávanějších razítek Trodat, řady Printy.

Zajímavé bylo, že kombinace těchto čísel Radka Mikuláše pronásledovala i ve výsledcích: doběhl za krásných „4:13“ – tedy 4 hodiny 13 minut a na cílové bráně zrovna svítil oficiální čas 4:19:13. Je dobře, že závod ve zdraví dokončil a to dokonce v čase o 50 minut lepším než loni – asi mu číslo přineslo štěstí.

Závodu se zúčastnil také další zaměstnanec Megaflexu, odborník na lasery, vynikající běžec a všestranný sportovec Jiří Dušek, který byl ještě o něco rychlejší a doběhl celý závod za 3 hodiny 45 minut.

Potlesk a velká gratulace oběma!

 

 V našem katalogu najdete razítka 4913 na www.megaflex.cz v oddílu razítka – produkty.

4913

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny