Blíží se doba daní, doba velkého razítkování a možnost zisku pro vás

V roce je jedno období, kdy se razítkuje více, než obvykle. Je to období daňových přiznání, plus celá související agenda – sociální, zdravotní pojištění, různé žádosti o vrácení přeplatků a tak dále. Všude je potřeba otisk. Co jako prodejce razítek v tuto dobu můžete dělat?

Většina úřadů samobarvící razítka již má. Ale bývají to často starší, opotřebované modely. Úředníci možná nemají dlouho čas vyrazit na nákup nového kusu, i když je již potřeba, a přijdou si k vám maximálně pro nový polštářek, když už není zbytí. Funkčnost razítek TRODAT je vynikající, vydrží desetiletí, ale i tak se vnitřní mechanismus opotřebovává a časem je ekonomičtější koupit celý nový strojek, než jen měnit polštářek do razítka na konci životnosti. To je potřeba zákazníkům vysvětlit.

Obejděte úřady a nabídněte nová razítka

jak se říká, když nejde Mohamed k hoře, musí hora k Mohamedovi.Proto je lepší vyrazit přímo do terénu a nabídnout výměnu přímo na místě. Jistě těch pár kroků, co úředníkům ušetříte, velmi ocení a uděláte si dobré kontakty.

Prohlédněte si, jaká razítka úřady používají a nabídněte jim nový model či rozšíření sortimentu – ať již například razítka z řady Printy line (textová, datová a číslovací, s-printy, typo) či Professional line (textová, datová a číslovací, typo) nebo pro úřady velmi vhodná elektronická razítka Reiner. Například Chronodater určitě ušetří úředníkům čas na mnoha místech (více o tomto razítku najdete v článku zde). Možná zaujmou i speciální razítka, třeba populární mobile printy do kapsy. Také vícebarevné otisky MCI jistě překvapí. Stačí nabídnout.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery firmy Megaflex. Pokud nejste výrobce razítek, ale máte zájem o produkt, o němž píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny