Děláte reklamní akce na razítka TRODAT jako firma AK REPRO? Napište nám o tom.

Jeden z našich obchodních partnerů firma AK REPRO dělá pro své zákazníky velice pěkné prodejní akce a investuje do propagace prodeje razítek TRODAT na Facebooku, Seznamu a Googlu. Adresná a dobře formulovaná reklama na konkrétní zboží a prodejce určitě funguje! Pokud děláte podobné akce, klidně se nám ozvěte, rádi o vás také napíšeme.

Firma AK REPRO prodává a prezentuje razítka TRODAT jako kvalitní a zároveň luxusní zboží, proto také nechali razítka pěkně nafotit profesionálním fotografem do jejich e-shopu http://www.moje-razitko.cz/. Fotky také využívají v jednotlivých kampaních na facebooku i jinde.

 

.

Čím více je o razítkách TRODAT slyšet a jsou vidět, tím lépe. Děkujeme panu Martinu Kuklíkovi za zaslání náhledů reklam. A těšíme se na informace o podpoře prodeje razítek TRODAT, kterou dělají naši ostatní obchodní partneři – tedy třeba i zrovna vaše firma. Napište nám o tom.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny