Do školy s razítkem TRODAT

Všichni doufáme, že v září děti půjdou do školy a že to nezpůsobí růst nákazy. A samozřejmě budou potřebovat (jako každý rok) razítko se jménem. Razítko TRODAT je pomocníkem i pro rodiče: desky, sešity, učebnice, vystřihovací písmena a číslice do první třídy, to všechno musí žáci nebo – v případě prvňáčků, kteří ještě neumějí psát jejich rodiče – podepsat. Nabídněte jim lepší variantu – aby je ze samého podepisování nebrněla ruka: vlastní razítko se jménem a adresou.

Ztracená školní pomůcka se pak k žákovi může spolehlivě vrátit. Také učitelům, ředitelům škol se nové razítko může hodit – asi si vyberou jiný typ než děti – například větší víceřádková Printy 4911, 4912, 4913, 4914 nebo 4915. Vhodné je ale také přenosné a lehké Mobile printy a Pocket Printy, které začneme prodávat od září 2019. Ta se skvěle hodí do tašky či kabelky učitelek. Mnozí učitelé či ředitelé už razítka mají, ale možná potřebují nový model, změnu adresy nebo více razítek. Oslovte školy a nabídněte jim vaše služby. Jistě to ocení a na vás čeká příjemný zisk.

Pro děti je vhodné například úplně malé červené 3 řádkové razítko PRINTY 4910 s přívěskem. Samozřejmě je dostupné i ve verzi bez přívěsku – v černé, modré, šedé, zelené, fialové a červené barvě.

.
Jedno z nejmenších a nejhezčích razítek Printy s velikostí otisku
26 x 9 mm je praktickým pomocníkem všude tam, kde je potřebné tisknout jen stručnou informaci, většinou do 3 řádků textu. Nebo hezký obrázek či logo. Používá se zejména pro tisk jména a telefonu, emailu, adresy… nebo také pro kontrolní otisk v průmyslu či jako schvalovací razítko.

Často bývá právě i nepostradatelným pomocníkem malých školáků: bez razítka se jménem se zejména prvňáčci neobejdou. Logicky proto je na trhu verze tohoto razítka s přívěskem, umožňujícím pověšení na tašku, pásek nebo třeba na kapsu.

Razítko PRINTY 4910 s přívěskem můžete objednávat už dnes

Další možností, které by děti mohly ocenit, jsou naše dvě novinky:

TRODAT MOBILE Printy – naprosto čisté, elegantní a malé kapesní razítko s geniálním ovládáním jednou rukou.

Krásné módní barvy razítka a navíc všechny barvy otisků

Nové kapesní razítko Pocket Printy vyniká především kompaktní velikostí, volbou barev, jednoduchým posuvným mechanismem “Just Slide A Stamp” a atraktivním designem. Toto kapesní razítko má všechny vlastnosti dokonalého přenosného razítka. Perfektní kombinace výborně vyřešeného ovládání, velikosti a hmotnosti z něj dělá ideální razítko pro všechny, kteří jsou v pohybu.

.

Mechanismus “Just Slide A Stamp” je velmi jednoduchý a intuitivní. Razítko lze dokonale ovládat jednou rukou.

Velikost otisku odpovídá Printy 4911 a 4912 (38×14 mm a 47×18 mm).

Polštářky ve standardních 5 barvách ale také MCI (vícebarevný otisk).

Barevné řešení: Pocket Printy se vyrábí v osmi různých barvách, které jistě vyhoví vkusu každého zákazníka.

 

Více o tomto razítku se dozvíte v následujícím videu:

V našem e-shopu najdete všechny barevné kombinace – a to pod záložkou speciální razítka:

Micro Printy 9342

nebo Micro Printy 9342 – praktické mobilní kulaté razítko do kapsy. Hodí se všem úředníkům, notářům a ověřovačům dokumentů – aby mohli být mobilní a efektivnější.

Odvážný styl a funkčnost

Micro Printy má snadný mechanismus, vyrobený z vysoce kvalitních materiálů a perfektní kompaktní vzhled, takže je ideální volbou, pokud hledáte kulaté přenosné razítko.

 

 

.

.

Přednosti kulatého kapesního razítka Micro Printy 9342:

  • Jednoduché, lehké a neuvěřitelně malé
  • Již předinstalovaná „lepicí páska“ pro snadnější montáž textové desky
  • Navrženo pro standardní 2,3 mm laserovou gumu Trodat
  • Maximální velikost textové desky/otisku Ø 40 m
  • Skladem ve variantě černé s černým polštářkem a modré s modrým polštářkem

Můžete objednávat na následujících odkazech:
V ČERNÉM PROVEDENÍ
V MODRÉM PROVEDENÍ
————————————————————————————————————————————————–
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat onlinenebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny