Do školy s razítkem TRODAT

Které dítě by nechtělo mít vlastní razítko se jménem? Navíc je to pomoc i pro rodiče. Desky, sešity, učebnice, vystřihovací písmena a číslice do první třídy – to všechno musí žáci nebo – v případě prvňáčků, kteří ještě neumějí psát jejich rodiče, podepsat. Nabídněte jim lepší variantu – aby je ze samého podepisování nebrněla ruka: vlastní razítko se jménem a adresou.

Ztracená školní pomůcka se pak k žákovi může spolehlivě vrátit. Také učitelům, ředitelům škol se nové razítko může hodit – asi si vyberou jiný typ než děti – například větší víceřádková Printy 4911, 4912, 4913, 4914 nebo 4915. Vhodné je ale také přenosné a lehké Mobile printy a Pocket Printy, které začneme prodávat od září 2019. Ta se skvěle hodí do tašky či kabelky učitelek. Mnozí učitelé či ředitelé už razítka mají, ale možná potřebují nový model, změnu adresy nebo více razítek. Oslovte školy a nabídněte jim vaše služby. Jistě to ocení a na vás čeká příjemný zisk.

Pro děti je vhodné například úplně malé červené 3 řádkové razítko PRINTY 4910 s přívěskem. Samozřejmě je dostupné i ve verzi bez přívěsku – v černé, modré, šedé, zelené, fialové a červené barvě.

.
Jedno z nejmenších a nejhezčích razítek Printy s velikostí otisku
26 x 9 mm je praktickým pomocníkem všude tam, kde je potřebné tisknout jen stručnou informaci, většinou do 3 řádků textu. Nebo hezký obrázek či logo. Používá se zejména pro tisk jména a telefonu, emailu, adresy… nebo také pro kontrolní otisk v průmyslu či jako schvalovací razítko.

Často bývá právě i nepostradatelným pomocníkem malých školáků: bez razítka se jménem se zejména prvňáčci neobejdou. Logicky proto je na trhu verze tohoto razítka s přívěskem, umožňujícím pověšení na tašku, pásek nebo třeba na kapsu.

Razítko PRINTY 4910 s přívěskem můžete objednávat už dnes

————————————————————————————————————————————————–
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat onlinenebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny