Do školy v září 2022 opět s razítkem TRODAT

Škola je zpět a jako každý rok se bude dětem (a nejen jim) hodit razítko se jménem. Razítko TRODAT je pomocníkem pro všechny: desky, sešity, učebnice, vystřihovací písmena a číslice do první třídy, to všechno musí žáci nebo – v případě prvňáčků, kteří ještě neumějí psát jejich rodiče – podepsat. Nabídněte jim lepší variantu – aby je ze samého podepisování nebrněla ruka: vlastní razítko se jménem a adresou.

Ztracená školní pomůcka se pak k žákovi může spolehlivě vrátit. Také učitelům, ředitelům škol se nové razítko může hodit – asi si vyberou jiný typ než děti – například větší víceřádková Printy 4911, 4912, 4913, 4914 nebo 4915. Vhodná jsou ale také přenosná a lehká Mobile printy a Pocket Printy. Ta se skvěle hodí do tašky či kabelky učitelek. Mnozí učitelé či ředitelé už razítka mají, ale možná potřebují nový model, změnu adresy nebo více razítek. Příznivce možnosti: „Vše v jednom“ za jednu výhodnou cenu – jistě je osloví sada Stamp And Stick.

Oslovte školy a nabídněte jim vaše služby. Jistě to ocení a na vás čeká příjemný zisk.

Pro děti je vhodné například úplně malé červené 3 řádkové razítko PRINTY 4910 s přívěskem. Samozřejmě je dostupné i ve verzi bez přívěsku – v černé, modré, šedé, zelené, fialové a červené barvě.

.
Jedno z nejmenších a nejhezčích razítek Printy s velikostí otisku
26 x 9 mm je praktickým pomocníkem všude tam, kde je potřebné tisknout jen stručnou informaci, většinou do 3 řádků textu. Nebo hezký obrázek či logo. Používá se zejména pro tisk jména a telefonu, emailu, adresy… nebo také pro kontrolní otisk v průmyslu či jako schvalovací razítko.

Často bývá právě i nepostradatelným pomocníkem malých školáků: bez razítka se jménem se zejména prvňáčci neobejdou. Logicky proto je na trhu verze tohoto razítka s přívěskem, umožňujícím pověšení na tašku, pásek nebo třeba na kapsu.

Razítko PRINTY 4910 s přívěskem můžete objednávat už dnes

Stamp And Stick: kompletní řešení v jedné sadě

Řada našich zákazníků něco takového již delší dobu poptávala. Proto jsme rádi, že vám nyní můžeme nabídnout tento pro uživatele praktický produkt přímo v předpřipravené sadě.

Sada s razítkem Stamp And Stick je zábavná a funkční možnost, jak si označit svoje věci. Umožňuje vysázet jakýkoliv text (nejčastěji jméno s veselou ikonou). A pak označit všechny předměty, které chcete – tedy například papíry, knihy, učebnice, boty, textil, hladké povrchy, nažehlovací pásky a tak dále.

Sada Stamp And Stick obsahuje:

  • Razítko s možností vysázení textu
  • Ikony a písmena abecedy k tvorbě různých otisků razítka
  • Pinzetu pro sazbu textu
  • Polštářek napuštěný speciální barvou vhodnou pro většinu povrchů a odolnou i pro praní v pračce
  • 30 samolepek k potištění
  • 1 metr nažehlovací pásky k potištění

Můžete objednat v našem e-shopu, jak jste zvyklí

Krásné módní barvy razítka a navíc všechny barvy otisků: Pocket Printy

Kapesní razítko Pocket Printy vyniká především kompaktní velikostí, volbou barev, jednoduchým posuvným mechanismem “Just Slide A Stamp” a atraktivním designem. Toto kapesní razítko má všechny vlastnosti dokonalého přenosného razítka. Perfektní kombinace výborně vyřešeného ovládání, velikosti a hmotnosti z něj dělá ideální razítko pro všechny, kteří jsou v pohybu.

.

Mechanismus “Just Slide A Stamp” je velmi jednoduchý a intuitivní. Razítko lze dokonale ovládat jednou rukou.

Velikost otisku odpovídá Printy 4911 a 4912 (38×14 mm a 47×18 mm).

Polštářky ve standardních 5 barvách ale také MCI (vícebarevný otisk).

Barevné řešení: Pocket Printy se vyrábí v osmi různých barvách, které jistě vyhoví vkusu každého zákazníka.

 

Více o tomto razítku se dozvíte v následujícím videu:

V našem e-shopu najdete všechny barevné kombinace – a to pod záložkou speciální razítka:

Mobilní a kulaté: Micro Printy 9342

nebo Micro Printy 9342 – praktické mobilní kulaté razítko do kapsy. Hodí se všem úředníkům, notářům a ověřovačům dokumentů – aby mohli být mobilní a efektivnější.

Odvážný styl a funkčnost

Micro Printy má snadný mechanismus, vyrobený z vysoce kvalitních materiálů a perfektní kompaktní vzhled, takže je ideální volbou, pokud hledáte kulaté přenosné razítko.

.

.

Přednosti kulatého kapesního razítka Micro Printy 9342:

  • Jednoduché, lehké a neuvěřitelně malé
  • Již předinstalovaná „lepicí páska“ pro snadnější montáž textové desky
  • Navrženo pro standardní 2,3 mm laserovou gumu Trodat
  • Maximální velikost textové desky/otisku Ø 40 m
  • Skladem ve variantě černé s černým polštářkem a modré s modrým polštářkem

Můžete objednávat na následujících odkazech:
V ČERNÉM PROVEDENÍ
V MODRÉM PROVEDENÍ
—————————————————————————————————————-
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat onlinenebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny