Doporučené ceny ještě jednou!

Kategorie Razítka

V Komentářích k Doporučeným cenám se objevil zajímavý názor pana Procházky z firmy RAFO, který nesouhlasí s většinovým stanoviskem účastníků ankety, navrhujícím ponechat Ceník beze změn. Podrobné výsledky ankety najdete pod článkem Jaký chcete Ceník Doporučených cen.

Vzhledem k tomu, že někteří z vás si možná na MegaBlog ještě nezvykli a zřejmě nemají nastaven automatický odběr Novinek, je pravděpodobné, že jim anketa unikla: zúčastnilo se totiž jen 36 firem. Rozhodli jsme se proto vám dát ještě jednu možnost ovlivnit Doporučené ceny i jejich tvorbu.

Pokud Vás tedy toto téma zajímá, přihlašte se prosím svým obvyklým uživatelským jménem a heslem, které užíváte při kontaktu s Megaflexem a vyplňte 7 stručných otázek dotazníku (nezabere to více než 2 minuty). Na konci února 2013 vyhodnotíme znovu Vaše názory a připravíme Ceník podle většinové představy respondentů. (Pokud jste již hlasovali, máme váš názor k dispozici.)

Pro zobrazení dotazníku se prosím přihlašte k MegaBlogu stejným Uživatelským jménem a Heslem, jako se přihlašujete na náš web. (Pokud neznáte přihlašovací údaje, kontaktujte nás.)

Přihlásit se

Děkujeme za pomoc!

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny