Fotogalerie z TRODAT PARTY 2017 v Bratislavě

Páteční večer byl vyhrazen TRODAT PARTY 2017, kterou jsme letos pořádali ve spolupráci s naším slovenským distributorem, panem Otto Soósem (TRODAT Slovakia), v Bratislavě. Jsme moc rádi, že tolik z vás přijalo pozvání a nelitovali jste cesty za námi.

Sešli jsme se už v 16.45 při welcome drinku v divadle Štúdio L+S, abychom si v zápětí užili prezentaci světové novinky razítka Trodat Professional 4.0, pojedli, popili a shlédli povedenou komorní hru Iluzionisti s Milanem Lasicou v hlavní roli. Po skončení velice vtipného představení na nás čekalo ještě něco sladkého na zub a mohli jsme večer uzavřít při sklence dobrého vína. Doufáme, že se vám představení i program večera líbil a že jste odcházeli nebo odjížděli plni dojmů.

Jaká byla atmosféra, můžete nasát i v následující fotogalerii (galerie má 3 části, 160 fotografií, pokud se na v prvním výběru nenacházíte, přepněte prosím na další 2 stránky)

Autorem všech fotografií je Radek Mikuláš

 

 

 

I těm, kteří se nemohli zúčastnit, bychom rádi nabídli ke stažení prezentační powerpoint k razítku Professional 4.0, který podle našeho názoru velmi dobře popisuje všechny novinky a vlastnosti této krásné novinky. Doporučujeme, aby se s ní seznámili především ti, kteří budou razítko prodávat.

Váš Megaflex Team

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny