Krásné svátky i od nás v Megaflexu a děkujeme!

Vážení obchodní partneři, rádi bychom Vám a také všem Vašim spolupracovníkům popřáli jménem společnosti Megaflex hezké svátky a vše nejlepší do roku 2019.

Právě končící rok byl, i Vaší zásluhou, pro Megaflex obchodně velmi úspěšný. Příjemným potvrzením trendu je zejména růst v oboru laserů, kde se i na našem trhu, orientovaném hodně na cenu, stále více prosazuje kvalita značky TROTEC i MEGAFLEX SHINE. Radost nám dělá také stále rostoucí prodej orientačních systémů TRILINE.

Již jsme vám zaslali personalizované detailní informace k letošnímu prodeji a spolupráci s vaší firmou. Děkujeme vám. V příloze dopisu letos najdete také nový přehled Doporučených cen razítek, kopírující mírné zvýšení našich velkoobchodních cen (cca 2,5%). Tento nárůst reaguje na ceníky našich dodavatelů, zejména společnosti Trodat.

(Dovolte nám poznámku: Většina vlád bohužel stále pracuje na udržování inflace, a dokonce se nás snaží přesvědčit, že je to pro nás dobře. No, není. Výhodné to je jen pro stát, který nás stále více zadlužuje a inflace mu pomáhá ty dluhy platit. Nám – a asi ani vám – pak nezbývá, než se tohoto trendu držet a také zdražovat…)

Ceníky 2019 ve formátu .xls najdete po přihlášení již nyní na www.megaflex.cz v části Dokumenty, tak jak jste zvyklí.

Jak máme v posledních dnech starého roku otevřeno?

Objednávat u Megaflexu můžete bez omezení až do čtvrtka 20.12. 2018

  • telefonicky do konce pracovní doby – tedy do 16:00
  • elektronicky až do půlnoci téhož dne

První objednávky budeme přijímat opět v novém roce 2.1. 2019 od 8:00.

Dovolte, abychom Vám ještě jednou poděkovali za přízeň a důvěru, kterou naší firmě věnujete. Opravdu si toho moc vážíme.

Krásné svátky a šťastný Nový rok 2019
přeje Megaflex team

 

  • Prosím, zkontrolujte si, že pro kontakt s firmou Megaflex používáte správné telefonní číslo, modernizovali jsme ústřednu a nyní postačí zcela jediné a spolehlivé: 284 829 696

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

Vám přeje

Megaflexteam

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny