Kulaté razítko 4642 nyní skladem i v provedení „modrá“ s modrým polštářkem

O změnách v sortimentu kulatých razítek jsme psali na začítku roku 2015 v článku Novinky a změny v sortimentu razítek pro rok 2015 a také v článku Kulatá razítka se hodí všude. Kromě těchto změn, vám nyní představujeme také kulaté razítko 4642 v zajímavém modrém provedení, s modrým polštářkem.

Všichni už víte z našich předchozích článků, že model 46040 nahradilo Printy 4642. Tento model byl dosud k mání jen ve verzi s černým polštářkem. (Ve variantě bez polštářků jej nedodáváme). Nyní nabízíme i variantu modré razítko s modrým polštářkem.

Modrá je dobrá… už je to tak

Kulaté razítko 4642 je plastové samobarvicí razítko se spodním uzávěrem. Jeho velikost otisku může být až D=42 mm.

Náhradní polštářek: 6/4642.
Jiné možné barvy polštářku jsou: černá, červená, zelená a fialová.

Přehled dalších modelů kruhových razítek i kompletní nabídku razítek s kruhovým otiskem najdete v novém katalogu na stranách 23 -24 nebo na našem webu www.megaflex.cz v oddílu razítka – produkty (vlevo nahoře)

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlésítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny