Léto a grilování jsou opět tady. Razítka TRODAT budou součástí každé správné párty.

Proč neoslnit vaše zákazníky – třeba restaurace, hotely nebo soukromé akce – zajímavým nápadem? Nabídněte možnost zdobit pozvánky, ubrousky, menu či dekorace na téma grilování a BBQ elegantními a originálními razítky TRODAT. Naše chytrá řešení za pomoci TRODAT razítek zajistí atraktivní pozvánky na jakoukoliv akci.

Přichází další večírek a váš zákazník chce hosty překvapit personalizovanými pozvánkami? Není nic snazšího, než si navrhnout vlastní originální otisk a zdobit pozvánky například s kulatými razítky nebo využít reliéfní razítka TRODAT IDEAL od Trodatu.

x
Naše všestranná razítka a reliéfní razítka/pečetě jsou ideálním nástrojem. Kreativní otisky dodají každému písmenku tu pravou hodnotu. Ať už jde o šálek kávy, koktejlový večer nebo grilovací párty, stačí si jen vybrat motiv dokonalé pozvánky a ozdobit ji individuálně navrženými otisky. Snadné a rychlé!

Vhodné kruhové razítko 4623 můžete v našem e-shopu jako registrovaný partner Megaflexu najít například ZDE. Reliéfní razítka TRODAT IDEAL můžete objednat přes odkazy ZDE. Ale samozřejmě lze použít jakýkoliv tvar otisku, který vyhovuje vašim potřebám.

—————————————————————————————————————-
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat onlinenebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny