Méně doteků: Razítka a tužky s razítkem #chrantesebeaostatni

Covid 19, i když se nám to nelíbí, mění lidi a okolní svět, ale život a podnikání musí pokračovat – bezpečně. V současné době je poptávka po všem, co chrání a pomáhá vyhnout se nadměrnému kontaktu s ostatními lidmi, povrchy a věcmi. Nabídněte vašim zákazníkům tužky Goldring a vysvětlete jim prosím princip #chrantesebeaostatni.

Připravili jsme pro vás k vytištění text, který můžete rozeslat mailem nebo rozdávat zákazníkům v prodejnách.

Zde verze přímo k tisku v pdf formátu

Tužky s razítkem i všechna přenosná personalizovaná razítka jsou ideální volbou, protože minimalizují kontakt s povrchy hned třemi způsoby:

  • Psaní a vyplňování různých formulářů: vždy mějte své vlastní pero s razítkem – kdekoliv musíte něco vyplňovat nebo jen podepisovat, máte k dispozici vlastní nástroj na psaní a razítko se základními informacemi k tomu. Nesahejte na psací potřeby, které před vámi mělo v ruce plno lidí, možná někteří i infekční! Tužka s razítkem je pro to skvělým pomocníkem.

 

B

  • Razítko vždy s sebou: Místo ručního vyplňování údajů a zbytečného dotýkání se povrchů máte vždy vlastní základní data po ruce rychle a v malém formátu. Zároveň si můžete označit vaše věci, aby se jich zbytečně nedotýkal nikdo další.

 

 

 

B

  • Dotekové obrazovky: Skvělé řešení od Goldringu – tužka s razítkem se zabudovaným stylusem  a perem Touch Pen. Žádné další zbytečné dotyky dotykových obrazovek a klávesnic.

 

 

 

#chrantesebeaostatni
#saveyourselfandothers

Ještě jednou verze letáku přímo k tisku v pdf formátu

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny