Navštívili jsme za vás: Paper World 2012

Návštěva lednového veletrhu Paperworld ve Frankfurtu nad Mohanem bývá dobrým startem do nového obchodního roku. Nejenže dává přehled o stavu trhu v oboru kancelářských potřeb, ale lze zde získat i spoustu inovativních nápadů a nových kontaktů.

Velikost stánků a nápaditost vystavujících jako kdyby deklarovaly, že se firmy s hospodářskou krizí již vypořádaly. Nebo to byla jen taktika velkých firem ukázat, že jich se krize netýká? Ať už je to jakkoli, živá atmosféra, řada speciálních akcí a spousta návštěvníků z celého světa dávají naději, že rok 2012 by mohl opět po pár letech útlumu být dobrým rokem pro byznys.

Expozice Trodat zdůraznila významné jubileum – již 100 letou historii firmy a ve stejném duchu se nesl i večírek pro partnery, který Trodat pořádá vždy v předvečer zahájení veletrhu. Návštěvníci si mohli prohlédnout další z tradičních PRINTY, tentokrát ve verzi 4.0 (viz novinky na straně 2-3), novou řadu tužek s razítky Goldring nazvanou STYLE a v neposlední řadě i největší nabídku v oboru laserů.

Paperworld se nás i nadále snaží přesvědčit, že i přes záplavu levných výrobků z Asie, zůstane kvalita evropských produktů i nadále rozhodujícím kritériem pro kupující. Tak uvidíme… 🙂

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny