Neonová razítka Trodat jako výstavní exponáty na Designbloku 2015

Kategorie Razítka

Existují různá razítka. Ale jen některá jsou designově tak povedená, že si je rakouský architekt Dieter Spath vybral do své instalace v rámci projektu Austrian Design Explosion. Výstavu můžete vidět od 22.10. do 27.10 2015 na Pražském výstavišti v rámci akce Designblok, Prague Design and Fashion Week 2015.

Pořadatel o projektu píše: „Austrian Design Explosion představuje nápaditý rakouský design s více než 70 exponáty z oblasti průmyslu, interiéru a spotřebního zboží. Výběr exponátů ilustruje vynalézavost a originalitu rakouských firem od počátku průmyslové revoluce až k modernímu digitálnímu věku.“

Jsme velmi pyšní, že neonová řada našich samobarvicích razítek 4912 a 4911 z řady Printy 4.0 architekta zaujala a že razítka TRODAT jsou považována za jednoho z hlavních reprezentantů kvality a designu konkrétní země. A to vedle takových top rakouských výrobků jako jsou například Sacher dort, Mozartovy koule nebo rakouské lyže či vázání.

Značka TRODAT jako jeden ze symbolů země

Je to důkaz toho, že tento rakouský produkt – razítka TRODAT, který v Česku a na Slovensku distribuuje firma Megaflex, představuje víc, než jen „razítko“. A má své výhradní místo mezi rakouskými výrobky.

Pokud vás tedy zajímá moderní design nebo si chcete prohlédnout právě Austrian Design Explosion, stavte se od čtvrtka 22.10. na pražském Holešovickém výstavišti na Designbloku 2015. Razítka Trodat (do instalace jich bylo „zabudováno“ celkem 20 ks) najdete ve střední části, v sekci Superstudio, v instalaci s názvem Austrian Design Explosion.

Foto: Radek Mikuláš, Dreamphoto.cz

 

 

 

 

 

Neonovou řadu razítek trodat 4911 a 4912 najdete v našem katalogu

Psali jsme o nich více také v článku:
Limitovaná edice: Neonová razítka Trodat Printy 4.0 již skladem

Pokud vás zaujala, nabízíme tato provedení a barvy:

Limitovaná edice: Neonově barevná Printy 4.0 jsou k dostání v modelech 4911, 4912, 4913
Budete moci volit z těchto nezaměnitelných barev: 
Neonově žlutá 4912  (také v provedeních 4911, 4913)
Neonově růžová 4912 (také v provedeních 4911, 4913)
Neonově oranžová 4912 (také v provedeních 4911, 4913)

 
neon reklama
 
Stejně jako u klasických Printy 4.0. mají i neonová printy kromě již zmíněné skvělé funkčnosti, také snadnou montáž textové desky a intuitivní výměnu polštářku pro koncového zákazníka. K dostání jsou pouze ve variantě bez polštářku.
 
Pokud máte o produkt zájem neváhejte objednávat v našem katalogu razítek
 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny