Nezapomínejte na vícebarevné otisky (MCI)

Kategorie Razítka

Dnes už je zcela jasné, že vícebarevné otisky mají na trhu razítek své pevné místo. Nejsou jen technickou zajímavostí, ale poskytují zákazníkům výrazně vyšší bezpečnost proti falšování otisků razítek na důležitých dokumentech. A jsou prostě jiné. Nebojte se je koncovým zákazníkům nabízet.

Vícebarevné otisky Trodat jsou současnou hvězdou razítkového světa. Výrobci razítek nyní mohou svým zákazníkům nabídnout skutečnou individualitu. Světově jedinečná laserová technologie zvyšuje bezpečnost otisku. Vaše fantazie dostává další rozměr – protože život je barevný.

Nejjednodušší cesta k vícebarevnému razítku vede přes Megaflex. Pro výrobce razítek Trodat je v perfektní kvalitě vyrobíme a obratem pošleme. Pokud ale používáte lasery Trotec Speedy 100 nebo Speedy 300, můžete si MCI vyrobit poměrně snadno sami.

 

  • ROZMĚRY

Barevná pole lze uspořádat přesně podle požadavků zákazníka. Minimální velikost barevného pole je 8 x 8 mm, vzdálenost mezi různobarevnými poli nejméně 1,5 mm.

  • PŘESNOST

Polštářek je s laserovou přesností rozřezán na pole navržená grafikem při sazbě razítka. Boční strany každého pole jsou automaticky uzavřeny zatavením.

  • DÁVKOVÁNÍ BARVY

Barevná pole jsou plněna dávkovacím zařízením s přesností na desetinu mililitru. Výsledkem jsou tisíce a tisíce čistých otisků ve známé kvalitě Trodat.

 

Přednosti

 

barevn

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat onlinenebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.
 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny