Novinka: Goldring Smart Style: Pero, razítko a smart pen v jednom

Pera a tužky Goldring se zabudovaným razítkem jsou již známá a na trhu oblíbená, ale nyní Trodat přichází s novinkou: Goldring Smart Style. Tento model v sobě kombinuje pero, razítko a Smart Touch Pen v jednom. Se stále větší oblibou tabletů, smartphonů, ipadů a dalších elektronických přístrojů se tento produkt jistě bude vašim zákazníkům hodit a zaujme je.

Goldring Smart Style: Osobitý styl a multifunkčnost

Goldring vždy byl a bude výborným tipem na osobitý dárek, který zcela jistě udělá dojem.Design, přesnost a spolehlivost – to jsou hodnoty, které odlišují produkty značky Goldring od ostatních. Kombinace ručního psaní a zabudovaného razítka, vždy umožňovala všestranné použití a nyní je pero obohaceno ještě o Smart Style Touch Pen. To umožňuje přesné a snadné dotykové operace na všech existujících elektronických výrobcích na trhu.

Toto multifunkční pero Goldring Smart Style je k dostání v černé (GOLDRING STYLE, černá) a stříbrné variantě (GOLDRING STYLE, chrom). Pero je možné popsat a ještě více personalizovat CO2 laserem, což mu dodá lesk a exkluzivní eleganci.
 
Goldring Smart Style Goldring Smart Style
 
 
 
—————————————————————————————————————————————————————————————-

 

Jste výrobce razítek? Chcete Goldring Smart Style objednat?
Kontaktujte nás:

Telefon: +420 / 284 829 696
GSM: +420 / 602 253 225
Fax: +420 / 284 829 697
Zelený fax: 800-1-MEGAF
E-mail: alena.sebestianova@megaflex.cz

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery firmy Megaflex. Pokud nejste výrobce razítek, ale máte zájem o produkt, o němž píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře. 

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny