Pocket Printy: originální, osobitý a výjimečný dárek

Nedávno jsem na facebooku náhodou narazila na status: „Tak jsem dostala dárek k narozeninám. Schválně, jestli někdo pozná, co to je a hlavně, jak se s tím pracuje.“ Věděla jsem… Bylo to krásné designové razítko Pocket Printy v zelenomodrém provedení. S tím, jak se blíží listopad a pomalu i předvánoční nákupy, je nové Pocket Printy skvělou volbou. Je to vhodný vánoční či narozeninový dárek pro každého, který můžete zákazníkům nabízet.

Nové Pocket Printy je tu pro všechny, kteří potřebují být mobilní a mít razítko všude s sebou. Pocket Printy je lehké, elegantní, funkční a vejde se do každé kapsy. Navíc vyniká perfektním designem a vylepšenými funkcemi oproti jednoduššímu modelu Mobile Printy.

Krásné barvy razítka a navíc všechny barvy otisků

Nové kapesní razítko Pocket Printy vyniká především kompaktní velikostí, volbou barev, jednoduchým posuvným mechanismem “Just Slide A Stamp” a atraktivním designem. Toto kapesní razítko má všechny vlastnosti dokonalého přenosného razítka. Perfektní kombinace výborně vyřešeného ovládání, velikosti a hmotnosti z něj dělá ideální razítko pro všechny, kteří jsou v pohybu.

  • Mechanismus “Just Slide A Stamp” je velmi jednoduchý a intuitivní. Razítko lze dokonale ovládat jednou rukou.
  • Velikost otisku odpovídá Printy 4911 a 4912 (38×14 mm a 47×18 mm).
  • Polštářky ve standardních 5 barvách ale také MCI (vícebarevný otisk).
  • Barevné řešení: Pocket Printy se vyrábí v osmi různých barvách, které jistě vyhoví vkusu každého zákazníka.

 

Více o tomto razítku se dozvíte v následujícím videu:

V našem e-shopu najdete všechny barevné kombinace – a to pod záložkou speciální razítka:

Podobná, oblíbená razítka Mobile Printy, zatím také zůstávají v naší nabídce do vyprodání zásob.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny