Printy 4917 „Black out“ s ochranou proti zneužití osobních údajů

Při práci s různými dokumenty určitě občas vaši zákazníci narazí na situaci, kdy na vytištěné smlouvě (její kopii) nebo jiném úředním dokumentu potřebují „začernit“ citlivé údaje. Máme pro vás řešení v podobě razítka Printy 4917 „Black out“, které jim můžete nabídnout.

Toto razítko spolehlivě a pohodlně pomáhá chránit data nebo citlivé údaje, jako jsou čísla OP nebo rodné číslo a tak dále. Trodat otisk je spolehlivě překryje. Má průhledné okénko, které umožňuje přesné a strategické umístění „překrývacího“ otisku na papír.

Překryje otiskem citlivá data

Printy 4917 „Black out“ je již v balení přímo opatřeno hotovou textovou deskou a polštářkem, takže je okamžitě možné jej začít používat. Zákazník jej využije také, pokud se bude chtít zbavit starších dokumentů, kde může citlivá data překrýt otiskem a nemusí plýtvat elektřinou skartovačky.

Polštářek v razítku lze měnit, což prodlužuje životnost razítka.
 
 blackout
 Máte o razítko zájem, objednejte přímo zde zde nebo nás kontaktujte na e-mailu: alena.sebestianova@megaflex.cz
 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře

 
 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny