Razítka Trodat Printy s textem „ZAPLACENO“ a „DOŠLO DNE“ nyní i jako model Printy 4750

Hotová razítka, určená k přímému prodeji, tedy bez potřeby výroby tiskového štočku, zažívají velice hezký růst prodeje. K oblíbeným textovým razítkům S Printy, datovým PRINTY 4850 a PROFESSIONAL s textem v provedení 5430, nyní přibyla i verze datového razítka PRINTY s pevnými texty, 4750.

Rozšířili jsme tak nabídku razítek, které potřebuje každá malá i větší firma denně k označování zboží, faktur a dopisů, při práci s účetními doklady, při sledování pohledávek či závazků a podobně.
Kompletní nabídku těchto razítek s pevným textem si můžete prohlédnout a rovnou pro vaše zákazníky objednat v katalogu razítek: ZDE

 Pro zvětšení prosím klikněte na zmenšeniny obrázků

Volit můžete z mnoha modelů a velikostí praktických razítek s různými texty (zaplaceno, došlo dne, inventura, proplatit, originál, daňový doklad, dobírka, dph… a tak dále).

Trodat Printy 4750 „ZAPLACENO“ můžete objednat zde

Trodat Printy 4750 „DOŠLO ZDE“ můžete objednat zde

došlo dne

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny