Ruční elektronické razítko Reiner 940 MP

Pokud vás zaujal článek o elektronickém razítku Reiner Speed-i-jet, mohlo by se vám líbit i robustnější ruční elektronické razítko Reiner 940 MP.

Reiner 940 MP umožňuje snadný a rychlý tisk textů, výrobních čísel, dat či čárových kódů. Otisk si velmi jednoduše sestavíte nebo upravíte pomocí počítače. Přes všechny tyto vymoženosti je to pořád ještě razítko, které umožní značení či popis všude tam, kde by technicky složitější řešení, tedy například moderní popis laserem, bylo ekonomicky nevýhodné.

Reiner 940 MP je k dispozici i S RYCHLESCHNOUCÍ BARVOU. Výhodou této inovace je, že razítko lze použít i ke značení neporézních materiálů, tedy kovů či plastů, ale třeba také fotografií a podobně.

 

 

Jednoduše a rychle můžete precizně označit například obaly textem, výrobním číslem, datem, časem ale také čárovým kódem. Tisk je bezkontaktní. Obsluha vede razítko rukou za pomoci rolujících válečků, které snímají rychlost pohybu vůči potiskovanému předmětu. Otisk je proto vždy přesný a jeho kvalita nezávisí na rychlosti či rovnoměrnosti pohybu.

Razítko lze snadno programovat pomocí PC. Do paměti razítka je možné uložit až čtyři druhy otisků. Maximální možná plocha tisku je 140 x 13 mm. Kromě standardního toneru je možné použít i speciální tiskovou kazetu s rychleschnoucí barvou, která umožňuje značení neporézních materiálů, tedy i kovových či plastových povrchů.

Doporučujeme podívat se i na náš web, kde najdete také další DETAILNÍ INFORMACE.

Další informace si můžete přečíst v článcích:
speed-i-Marker 940: Ruční elektronické razítko REINER
Video: mobilní elektronické razítko REINER 940 MP
REINER 940 MP nově i s rychleschnoucí barvou
Video: Reiner 940 – rychlý návod k programu PCset graphic

Objednávat jako registrovaní zákazníci Megaflexu můžete zde

 

MEGAFLEX, spol.s r.o.
Osiková 2644
13000
Praha 3
Česká republika
Email:info@megaflex.cz
www.megaflex.cz
Telefon:
+420 / 284 829 696

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny