TRODAT GOLDRING: exkluzivní tužky s razítkem

Kategorie Razítka

Nadčasové, spolehlivé, dokonalé – kombinace psací potřeby vysoké kvality s plně funkčním samobarvicím razítkem nabízí široké použití. A je to také perfektní dárek. Goldring udělá radost použitím jedinečných materiálů, zajímavým mechanismem i luxusní úpravou povrchu.

Tužky Goldring se zabudovaným razítkem jsou jedním z těch produktů, které nikdy nezklamou a překvapí originalitou. Navíc jsou praktické. Dejte o nich opět zákazníkům vědět, budou rádi za skvělý tip.

Kombinace propisovací tužky nadčasového designu a razítka představuje ideální osobní dárek. Skvěle se hodí pro vaše zákazníky z oborů, kde si nemohou dovolit jen sedět u psacího stolu, kde “parkují” klasická razítka, protože jejich práce vyžaduje pohyb po budově či v terénu. Přesto potřebují mít razítko při sobě: úředníci, zaměstnanci nemocnic, poliklinik a ambulancí, lékaři, lékárníci nebo třeba zaměstnanci policie, ale i řidiči, kteří vozí zboží, dodavatelské firmy… Tento dárek udělá určitě radost každému – od studenta, přes podnikatele až po prarodiče.

12

Přehled všech Goldring tužek, které nabízíme, včetně náhradních polštářků a dalšího příslušenství najdete ZDE nebo v našem katalogu na str 38, 39.

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat onlinenebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny