TRODAT IMPRINT: razítka pro velké zakázky

Jsou situace, kdy při snaze o zisk zakázky jde zejména o nižší cenu při standardním počtu otisků. I když jako firma, která dbá na tu nejvyšší kvalitu výrobků, raději preferujeme nabízení toho nejkvalitnějšího – i když třeba trochu dražšího zboží – máme pro vás řešení i pro tyto situace. Jmenuje se IMPRINT.

IMPRINT jsou bezpečně nejlevnější a v dané cenové kategorii nejkvalitnější samobarvicí razítka na trhu.

Mají stejné rozměry textových desek a identické polštářky jako PRINTY 4911, 4912, 4913. Navíc můžete zákazníkům nabídnout i bonus navíc: tzv. firemní imprint – tedy tato razítka IMPRINT s logem firmy zákazníka, v jejich barevném provedení nebo třeba i s názvem výrobku…

Do razítka jde totiž vložit karta s oblíbeným motivem a snadno tak přizpůsobit design firmě, náladě, reklamní kampani. Kreativitě se meze nekladou.

jsjsjsjsj

Standardně každé razítko dodáváme s šedou, červenou a modrou oboustrannou kartou s plochou pro otisk.

V našem katalogu najdete tyto velikosti razítek IMPRINT:

IMPRINT 11

IMPRINT 12

IMPRINT 13

IMPRINT 15

imrpt

 

Objednávat můžete přímo kliknutím na následující odkazy:

IMPRINT 11

IMPRINT 12

IMPRINT 13

IMPRINT 15

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny