Trodat Printie: Opravdu malé a jednoduché razítko vhodné pro soutěže

Každý výrobce razítek se občas dostane do situace, kdy o úspěchu jeho obchodní nabídky rozhoduje cena, samozřejmě za předpokladu rozumné, standardní kvality výrobku. Pro takové případy vyvinul TRODAT naprosto jednoduché razítko, složené jen z několika dílů. S menším polštářkem, jehož kapacita však pro běžné užití zcela stačí. A to všechno v kvalitě nejméně srovnatelné se všemi levnými razítky na trhu, ale za cenu, kterou nikdo nemá… 

Stejně tak ale každý rozumný výrobce razítek ví, že když prodá svou práci příliš levně, vydělá méně nebo dokonce nic. PRINTIE v naší nabídce nenajdete „na první straně“ – je dobré, aby u vás ve firmě všichni věděli že existují. A měli byste jich mít pár na skladě, abyste je mohli klientovi předvést. Když pak vidíte, že zakázku nelze získat za standardní ceny, protože vaši konkurenti bez rozmyslu nabízejí nižší cenu, nastává ten pravý okamžik pro PRINTIE. Pokud budete mít pocit, že potřebujete ještě lepší cenu, než najdete v ceníku, kontaktujte naše prodejní oddělení. Uvidíte, že umíme pravé zázraky :).    

 

.

V naší nabídce najdete PRINTIE ve 3 variantách velikosti otisku. Každé z nich je možné v našem katalogu najít i ve verzi bez polštářku. Barva razítka je pouze červená.

Objednávat můžete přímo kliknutím na následující odkazy:

Printie 3911

Printie 3912

Printie 3913

Náhradní polštářky najdete v katalogu pod čísly: 6/3911, 6/3912 a 6/3913 v provedení: černý, modrý a červený.

print

 

V e-shopu toto zboží najdete pod následujícími odkazy:
Printie 3911
Printie 3912
Printie 3913

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny