TRODAT PROFESSIONAL 4.0: nejlepší řešení pro kancelář

Trodat Professional je perfektním a robustním razítkem pro každodenní dokonalé a čisté otisky v každé kanceláři. Je symbolem kvality a trvanlivosti. Precizní proces výroby a vysoce kvalitní materiály z něj dělají šampióna vytrvalosti v sortimentu produktů Trodat. Doporučte jej vašim klientům.

Trodat nabízí nejpoužívanější velikosti razítek Professional v poslední generaci Professional 4.0. Přesvědčí nejen svým unikátním designem z kartáčované nerezové oceli, ale také mimořádnou ergonomií a funkčností. A navíc, sampozřejmě, je Trodat Professional 4.0 klimaticky neutrálním výrobkem. Jako standard.Trodat Professional dodáváme v široké škále rozměrů textových desek. V nabídce tak najdete razítko Professional skutečně pro každou kancelář.

Úspora času a nákladů

Trodat Professional 4.0 díky několika novým funkcím výrazně zjednodušuje práci výrobcům a prodejcům razítek. Zvýšený držák textové desky s již instalovanou oboustrannou lepicí páskou z polyuretanové pěny a poziční mřížkou zajišťuje pohodlnou kompletaci. Plochý vrchol držadla umožňuje při kompletaci postavit razítko na hlavu. A pomocí centrálního šroubu v případě potřeby upravíte výšku data vůči textové desce jen jediným otočením.

Eco-friendly? Samozřejmost

Odpovědná výroba je prvním zásadním krokem na cestě ke klimaticky neutrálním výrobkům, ktetré jsou u firmy Trodat standardem. Značka Eco na novém razítku Trodat Professional 4.0 není žádným falešným fíkovým listem, ale značkou skutečné péče o životní prostředí. Minimalizace váhy a velikosti i využití 75% recyklovaných plastů vede k velmi malé celkové emisi CO2. I tuto minimální emisi Trodat vyrovnává investicí do projektů Gold Standard climate protection, doporučených WWF®. Proto každý Trodat Professional je KLIMATICKY NEUTRÁLNÍ. To je náš standard.

Nejnovější modely číslovacích razítek:

Inovované modely:
5208 Professional 4.0 (textové)
5480 Professional 4.0 (datumka)
5485 Professional 4.0 (DIY razítko, které si zákazník vysází sám)
5274 textové razítko Professional 4.0 (původně model: 5207)
5474 datové Professional 4.0 (původně model: 5470)

55512 Professional 4.0

Kovové číslovací samobarvicí razítko, 12 číselných pásků, výška čísel: 5 mm.
Typ otisku: 123456789012
Každý pásek obsahuje čísla 0-9, lomítko, tečku a pomlčku.
Možné barvy otisku: černá, modrá, červená, zelená a fialová.
Náhradní polštářek: 6/58

55418 Professional 4.0

Kovové číslovací samobarvicí razítko, 18 číselných pásků, výška čísel: 4 mm.
Typ otisku: 123456789012345678
Každý pásek obsahuje čísla 0-9, lomítko, tečku a pomlčku.
Možné barvy otisku: černá, modrá, červená, zelená a fialová.
Náhradní polštářek: 6/58

 

Řada Trodat Professional 4.0 je úspěšná nejen díky vynikajícím produktovým vlastnostem, ale i designu výrobku. Máme radost, že právě Professional 4.0 získalo i prestižní ocenění Red Dot Design Award. Soutěžilo 6 300 objektů z 59 zemí, jde o jednu z největších světových soutěží v oblasti designu.

Více o výhře Red Dot Award si můžete přečíst ZDE

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat onlinenebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny