Ukončení výměny datových pásků u starších modelů razítek Professional

Náš dodavatel TRODAT před časem ukončil výrobu datových pásků do starších datových razítek Professional, proto ani my již nemůžeme vyměňovat pásky u kovových razítek.

Bohužel již tedy není u nás možné vyměnit datový pásek u kovových datových razítek PROFESSIONAL, který končí rokem 2019. Doposud jsme ještě data měnili, měli jsme zde starší zásobu pásků, nicméně nyní už nemáme na skladě žádné.

Proto k nám prosím již neposílejte žádná razítka na uvedenou úpravu, nebudeme ji moci provést.

Roční pásek v razítku Professional je vždy na 12 let, jsme moc rádi, že razítko používáte i déle a že jsou naše výrobky stále funkční. Pokud ale vašim zákazníkům nyní skončí datový pásek, jedinou možností je nákup nového razítka. Doporučte tedy prosím nový – designově novější a funkčně vylepšený model, který bude jistě sloužit opět dlouhá léta.

Celé razítko bylo totiž navrženo právě na dvanáctiletou dobu životnosti pásek a po jejím uplynutí je skutečně opotřebované, i když to třeba není na první pohled vidět. Má vnitřní kluzná ložiska a třecí plochy, které již téměř dosloužily. Prach z papíru i kanceláře ve spojení s razítkovou barvou vytvoří “brusnou pastu”, která si vybere svou daň. Mechanizmus otáčení textové desky patří také k velmi namáhaným součástem a jakkoli se to nezdá, těch otisků bývají spíše statisíce… Asi byste také nikomu nedoporučili vyměňovat zip na starých kalhotách, které budete nosit maximálně ještě rok nebo dva, bývá chytřejší si koupit kalhoty nové.

Děkujeme za pochopení

Váš Megaflex

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny