Valentýn ve znamení razítek TRODAT. Překvapte originálním dárkem či výzdobou.

Kategorie Razítka

Pomalu se blíží svátek zamilovaných Valentýn. Ti, kteří ho slaví, možná přemýšlí, čím překvapit, a jaký originální dárek partnerovi či partnerce věnovat. Co takhle personalizované samobarvicí razítko TRODAT? Může to být razítko se jménem, obrázkem nebo třeba jen malé razítko s otiskem úsměvu (smajlík) pro zlepšení nálady. Kreativitě se meze nekladou. Originální návrh otisku vyhrává.

Ať už si z nabídky razítek TRODAT vybere zákazník cokoliv, nebude zklamán. Například Trodat razítka v tlumených pastelových barvách jsou pro svátek zamilovaných ideální. Jemné pastelové tóny ozdobí a zaujmou na každém pracovním stole. Elegantní design a veselé příjemné odstíny barev šíří dobrou náladu.

Budou se hodit nejen jako originální dárek pro milovanou osobu/osoby nebo jako výborný pomocník pro vytváření valentýnských kartiček či jiných nápadů, včetně výzdoby. Stejně tak kreativní zákazníci ocení například pečetě TRODAT IDEAL, které máme také v nabídce.

Objednat zboží do zásoby, abyste měli na Valentýna razítek dostatek, můžete po přihlášení v našem e-shopu, jak jste zvyklí.

.

Samozřejmým bonusem je u razítek TRODAT i ohleduplnost k životnímu prostředí – tedy klimatická neutralita jako standardní postup.

  • jak jste u TRODAT razítek zvyklí, zaručují přesný otisk a díky bezchybnému mechanismu i nenapodobitelný zážitek při tisku
  • razítka jsou vyrobena z materiálů, které nepoškozují životní prostředí (CO2 neutrální)
  • Individualita je pro TRODAT výrobky velmi důležitá a právě proto máme v nabídce i bestseller v pastelových barvách
  • K tomu přidejme originalitu při návrhu otisku

Objednávejte jako registrovaní zákazníci Megaflexu po přihlášení v našem e-shopu.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny