Varování před webem s adresou www.trodat-cz.cz

V poslední době se na nás občas obracejí nešťastní lidé, kteří naletěli ostravskému e-shopu s adresou  www.trodat-cz.cz, který se na první pohled tváří jako funkční internetový obchod s razítky. Adresa je navíc bez bližšího zkoumání nápadně podobná jedné z našich zaregistrovaných domén (www.trodat.cz), tedy webu výhradního distributora značky TRODAT v Česku a na Slovensku.

Dle rozzlobených reakcí zákazníků oné firmy, které si můžete přečíst i v hodnoceních například na seznamu.cz zde, po objednání a zaplacení zboží předem razítka často nepřijdou, firma nekomunikuje: na telefony, e-maily a oprávněné reklamace nikdo nereaguje.

V kontaktech na onom nefunkčním e-shopu je uveden tento provozovatel:

Karel Duda
Vaňkova 1010/46
700 30 Ostrava – Bělský Les
IČ: 48438324
DIČ: CZ7312135523

Již jsme (a dle reakcí zákazníků nejsme jediní) podali podnět k prošetření České obchodní inspekci a kontaktovali jsme také Policii ČR. To je nejspíš v tuto chvíli maximum, co můžeme udělat.

Oficiální web je www.trodat.cz

Uvedení firma bohužel podobnou adresou webu parazituje na dobrém jméně zastoupení značky TRODAT a jejich webových stránkách www.trodat.cz, www.megaflex.cz a www.razitko.cz. Pro zájemce o lasery pak ještě www.megaflex.cz/lasery/.

Prosím, buďte opatrní, podívejte se raději vždy na to, jestli máte správnou adresu webu a také raději projděte internetová hodnocení, než někomu zaplatíte za zboží předem.

Pokud nechcete přijít o peníze, nakupujte razítka TRODAT u jiných solidnějších prodejců. Nejlépe u námi prověřených partnerů v systému www.razitko.cz.

Hezký den bez těchto problémů vám přeje

Váš Megaflex

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny