„Věci, bez kterých se v práci neobejdu“

Na sociálních sítích mě minulý týden zaujala fotka kamaráda Martina, který pracuje v bance, a který si vyfotil věci, které denně používá a bez nichž si svůj pracovní den neumí představit. Na fotce je kromě nepostradatelných bonbonků, lepenky, provázku a náplně do scvakovačky také razítko TRODAT.

Jsme moc rádi, že se samobarvicí razítka TRODAT během těch 26 let, co jsme na Českém a Slovenském trhu, stala nepostradatelným a zcela samozřejmým společníkem v každé kanceláři, bance, skladu, firmě, hotelu, poště a na mnoha dalších místech. Je to pro nás – ale především pro vás – tedy pro ty, kteří dodávají razítka koncovým zákazníkům – společný úspěch, na který můžete být právem pyšní a také máme společně na čem stavět i do budoucna. 

Na Martinově fotce v záhlaví článku vidíme jedno z nejpoužívanějších razítek – datumku Professional. Tedy zrovna typ razítka, který bude letos obohacen o zcela novou řadu Professional 4.0., kterou představíme na již se blížící MEGAPARTY.  Doufám, že se na setkání už těšíte, stejně jako my. Pozvánku obdržíte brzy.

 

 

závoj

 

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny