Velikonoční inspirace s razítky TRODAT

Blíží se Velikonoce, svátky jara a ti kreativnější z řad vašich zákazníků jistě ocení razítka TRODAT při označování velikonočních dárků, balení, výrobě dekorací či přání s osobním věnováním. Razítka TRODAT hrají jarními barvami, není nutné se držet jen klasických černých či šedých.

Během této sváteční sezóny lidé často hledají způsoby, jak přidat osobitý dotek velikonočním přáníčkům, dekoracím a dárkům. Razítka Trodat nabízejí výjimečnou příležitost oživit kreativní projekty výraznými barvami a snadno se používají.

Razítka Trodat jsou k dispozici v široké škále velikostí a designů otisků, které si zákazník navrhne – včetně motivů vajíček, zajíčků, květin a dalších jarních symbolů. S razítky je možné na papír nebo textil snadno přenést krásný obrázek nebo vzkaz.

X

Barvy otisků razítek Trodat jsou živé, přesné a dlouhotrvající, takže vaše velikonoční výtvory zůstanou krásné i dlouho po skončení svátků.

Kreativci jistě ocení pastelovou řadu razítek Trodat Printy. Můžete si je objednat do zásoby na jarní sezónu v našem e-shopu, tak, jak jste zvyklí:

Na jarní barvy naladěný zákazník také jistě uvítá možnost výroby vícebarevných otisků MCI.

Také různé veselé barvy kapesních razítek POCKET PRINTY k tomuto období patří. Nabídněte je vašim zákazníkům, kteří rádi tvoří a zdobí a chtějí svět barevnější.

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny