Výrobky Trodat získaly prestižní štítek ECOLABEL

Kategorie Razítka

Ochrana klimatu a výroba šetrná k životnímu prostředí patří mezi naše priority již po mnoho let, proto jsme velice rádi, že výrobky firmy TRODAT získaly prestižní štítek ECOLABEL. Máme radost, že ECOLABELem se nyní honosí více než 80 nejprodávanějších výrobků TRODAT.

Po úspěchu Printy 4.0 společnost Trodat  ještě více rozšířila nabídku produktů, které nemají dopad na životní prostředí (tzv. kimaticky neutrální výrobky) a tím maximalizují pozitivní dopad na životní prostředí. Od roku 2013 produkuje společnost Trodat více než 80 nejprodávanějších výrobků s nejvyšším technicky možným obsahem recyklovaného plastu a usiluje dlouhodobě o snížení dopadu výroby na hodnoty CO2. Zároveň Trodat investuje do projektů ochrany klimatu Gold Standard.

Produkty neutrální ke klimatu jako standard

Výsledkem je, že Trodat nabízí své nejprodávanější produkty jako klimaticky neutrální. Jako standard!

Ecolabel se v Rakousku uděluje od roku 1990 produktům šetrným k životnímu prostředí a pokrývá širokou škálu produktů a služeb od tradičních produktů, přes cestovní ruch až po vzdělávací instituce a mateřské školy. Ecolabel také od začátku hrála významnou roli pro formování přístupu a příklonu k ekologičtějšímu myšlení, definovaly se tak  ekologické normy, které určují vývoj produktů a zajišťují transparentní a důvěryhodné informace pro spotřebitele.

Zájemce o ecolabel musí splňovat komplexní požadavky na:

  • Kvalitu, použitelnost, trvanlivost
  • Zdraví a bezpečnost pro uživatele
  • Životní prostředí (ekologické kritéria)

Základem pro certifikaci výrobku je více než 80 směrnic se závaznými kritérii, která vytvářejí odborníci z oblasti životního prostředí a techniky a tyto normy jsou revidovány každé čtyři roky. Zkoumá se celý proces – tedy od výroby surovin, přes balení až po likvidaci.

Jsme rádi, že můžeme být součástí této změny.

Přehled všech výrobků, které získaly tento ekologický štítek najdete ZDE

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny