Známá a populární TRODAT PRINTY 4.0 jsou neuvěřitelně malá a lehká

Rozsáhlý sortiment Trodat Printy nabízí opravdu hodně velikostí textových desek razítka. Zákazníky odměňují optimální funkčností, jednoduchou a čistou výměnou polštářků a samozřejmě také mimořádnou kvalitou otisků.

Hledáte malé a lehké razítko, které můžete vzít kamkoli sebou? Nebo razítko, které splňuje nejpřísnější ekologické požadavky? Nebo vám záleží na tom, aby montáž textové desky byla výjimečně jednoduchá? Můžete zapomenout na všechna ta „nebo“ a vybrat si všechno, v podobě originálního Printy 4.0. Trodat, otec moderních samobarvicích razítek, nyní nabízí všechny nejprodávanější velikosti Printy v provedení generace Original Printy 4.0.

Optimální razítko pro použití doma a na cestách. Integrovaný polštářek s nikdy nevysychající barvou. Případná výměna polštářku je velmi snadná, rychlá a čistá. Ekologický výrobek: ta nejprodávanější razítka jsou CO 2-neutrální. Standardně. Dodáváme je v mnoha barevných kombinacích.

dgdg

Zeptali jsme se a vy jste rozhodli

Rozsáhlý průzkum mezi výrobci razítek k tématu: „Co očekáváte od optimálního razítka?“ přinesl hodnotné poznatky. A ovlivnil tak významně vývoj originálního modelu Printy 4.0.

raz

 Co chtějí vaši zákazníci?

Trodat Printy 4.0 se ale nemá líbit jen výrobcům razítek. Musí se také dobře prodávat konečným zákazníkům. Ti si koupí to, co jim vyhovuje. Zeptali jsem se proto typických uživatelů, co musí dobré razítko umět. Také z tohoto zdroje přišly jednoznačné odpovědi. A my jsme je proměnili ve skutečnost.

razs

Objednávat tato razítka můžete jako registrovaní partneři firmy Megaflex přímo v našem e-shopu ZDE

shop

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat onlinenebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny