Zpátky do školy: nabídněte razítko Stamp And Stick

Prázdniny pomalu končí a rodiče budou muset začít přemýšlet nad výbavou dětí do školy. Bude potřeba nakoupit spoustu věcí a poté – zejména u mladších dětí a prvňáků – je správně a viditelně označit. Známe to asi všichni. Dítě přijde domů ze školy, tréninku nebo kroužku a chybí sešit, učebnice, oblečení, boty, krabička na oběd nebo jiné důležité věci. Někde je zapomnělo… A jak je najít a rozeznat od věcí spolužáků? Právě pro tyto případy se jako řešení skvěle nabízí sada Stamp And Stick. Nabídněte ji vašim zákazníkům, především rodičům malých dětí.

Praktickou Sadu Stamp and Stick, jejiž součástí jsou i samolepky a nažehlovací páska – si můžete objednat v našem e-shopu, jak jste zvyklí.

 

 

 

.

Sada Stamp And Stick je zábavná a funkční možnost, jak si označit věci. Umožňuje sestavit jakýkoliv text (nejčastěji jméno s veselou ikonou). A pak označit všechny předměty, které chcete – tedy například papíry, knihy, učebnice, boty, textil, hladké povrchy, nažehlovací pásky a tak dále.

  • Razítko s možností vysázení textu
  • Ikony a písmena abecedy k tvorbě různých otisků razítka
  • Pinzetu pro sazbu textu
  • Polštářek napuštěný speciální barvou vhodnou pro většinu povrchů a odolnou i pro praní v pračce
  • 30 samolepek k potištění
  • 1 metr nažehlovací pásky k potištění

Hlavní výhody:

  • Se speciální barvou na textil lze tisknout i přímo na oděv (dermatologicky testováno)
  • Text a motiv na razítku jde díky přiložené sadě s písmeny abecedy libovolně měnit
  • Potištěné produkty je možné prát v pračce i v myčce
  • Lze potisknout i samolepky nebo nažehlovací pásky, které jsou součástí sady nebo označit i další libovolné povrchy.

Více informací získáte také v zábavně natočeném instruktážním videu:

U videa si můžete zapnout anglické nebo české titulky (automatický překlad). Podrobný video-návod, jak to udělat, je například zde.

Zajímavost: Máme radost, že sada Stamp and Stick s individuálním textem dokázala přesvědčit 12 člennou odbornou porotu Asociace značkového průmyslu a obchodu (PBS) v Düsseldorfu a byla v únoru 2021 zvolena v kategorii B2C produktem roku.

OBJEDNAT MŮŽETE ZDE

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny