Sloupek: Trocha optimismu pro těžké časy?

Kategorie Sloupek
Tags

Člověk si většinou uvědomí, že mu bylo vlastně docela fajn, až když už mu tak fajn není. S nostalgií vzpomínám na dobu před covidem, kdy pro mě největší hrůzou bylo Babišovo každodenní lhaní nebo Zemanovy odpudivé proruské kroky.

Dneska se i hodně racionální člověk musí bát ruského diktátora, kterého jsme – mnoha lety bezstarostného nakupování surovin a zavíráním očí před anexí okolních států – vybavili penězi, kterými může zničit celou Ukrajinu. Nebo se náhodou rozhodne, že ho Západ ohrožuje a vystřelí na nás některou ze svých jaderných zbraní. No, snad ne.  

Bohužel se také zdá být jisté, že nás neopouští čínský virus, v tentokrát již stokrát zmutované podobě. Věřme, že nebude tak smrtelný a nechá nás žít bez těch nezbytných roušek a dalších nepříjemných opatření.

Slíbil jsem ale i trochu optimismu. Tak tady je:

Vždycky jsme se snažili být spolehlivým, solidním partnerem pro naše zákazníky. Snad se nám to daří i teď, bez nefér hysterického zdražování a dalších omezení. Jsme rádi, že to mnozí z Vás kvitují. Také letos chceme konečně oslavit dvakrát odložených 30 let naší spolupráce, tentokrát už pod jménem MEGAFLEX XXX+. Chtěl bych pozvat zejména všechny naše dlouholeté partnery, protože mám i jednu zprávu, kterou Vám ale chci říci až osobně. Více k setkání 9.9.2022 nepřehlédněte v tištěném MEGAZÍNU, který najdete ve vaší schránce v těchto dnech.

Komu je přece jen toho optimismu stále ještě málo, tomu nabízím ještě pár kapek.

Většina z nás toho poměrně hodně procestovala. A dívali jsme se, jak se kde žije, často jsme i mluvili s místními. A myslím, že se moc nespletu, když řeknu, že většina z nás rychle zjistila, že jakkoli máme doma problémů až na půdu, onu úžasnou zemi, kde bude všechno lepší…nějak najít neumíme. Takže emigrovat není moc kam, a to kde žijeme, sice není žádný zázrak, ale je to asi nakonec maximum možného?

Moc se těším na setkání s Vámi v září a přeji příjemné léto!  

Váš
Milan Boehm

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny