Kreativní podzimní inspirace s razítky TRODAT

Kategorie Razítka

Že se razítka TRODAT hodí jenom do ordinací, hotelů, recepcí, firem, výroby a kanceláří? Kdepak! S TRODATem může být každý opravdu kreativní i mimo pracovní sféru. Nechte se inspirovat pěknými podzimními nápady a doporučte je vašim zákazníkům. Podzim je tady a s ním i čas na zábavné tvoření a osobitou výzdobu.

S téměř neomezenými možnostmi otisku (včetně vícebarevného MCI) může kdokoliv jednoduše překročit hranice každodenního života. Hravé symboly, trendy nápisy a výrazné barvy – to vše lze s razítky TRODAT realizovat.

Na klasickou otázku: Co všechno umí a na co se hodí razítka TRODAT? Odpovídáme také otázkou: A co vlastně neumí a kam se nehodí?

Využití je zkrátka univerzální a všudypřítomné. Zejména pro lidi se smyslem pro kreativitu a zajímavé detaily.

Pozvánky, cedulky, individuální etikety, potisk firemních papírových tašek, QR kódy, potisk samolepicích štítků, nálepek, dekorací, oznámení… To vše je možné.

 

.

 

Pastelové barvy razítek se k podzimu hodí

Můžete vybírat nejen z klasické řady PRINTY nebo kulatých razítek či dalších modelů Professional, ale také z razítek ve vzdušné modré barvě a jemně oranžové (krémové). Bez ohledu na to, jakou barvu si zákazník vybere, jedna věc je jasná: Jde s dobou a sleduje trendy!

Kreativitě při výrobě otisku se meze nekladnou – s okouzlující pastelovou edicí půjde o krásný personalizovaný produkt. Samozřejmým bonusem je u těchto razítek i ohleduplnost k životnímu prostředí – tedy klimatická neutralita jako standardní postup výroby.

  • jak jste u TRODAT razítek zvyklí, i tato řada zaručuje přesný otisk a díky bezchybnému mechanismu i nenapodobitelný zážitek při tisku
  • razítka jsou vyrobena z materiálů, které nepoškozují životní prostředí (CO2 neutrální)
  • Individualita je pro TRODAT výrobky velmi důležitá a právě proto máme v nabídce tento bestseller v pastelových barvách
  • K tomu přidejme Vaši originalitu při návrhu otisku –  kreativním nápadům se žádné meze nekladou.

Více o pastelových razítcích v naší nabídce si můžete přečíst zde

.

 

 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny