Babí léto a podzim v pastelových barvách razítek TRODAT

Kategorie Razítka

Nabídněte vašim zákazníkům krásná pastelová Printy, opět je máme skladem. Jemné pastelové tóny nejen lichotí „štíhlé linii“ oblíbené řady razítek TRODAT Printy™, ale také ozdobí a zaujmou na každém pracovním stole. Elegantní design a veselé příjemné odstíny barev šíří dobrou náladu.

Můžete vybírat z razítek ve vzdušné modré barvě a jemně oranžové (krémové). Bez ohledu na to, jakou barvu si zákazník vybere, jedna věc je jasná: Jde s dobou a sleduje trendy!

Samozřejmě kreativitě při výrobě otisku se meze nekladnou – s okouzlující pastelovou edicí půjde o krásný personalizovaný produkt. Samozřejmým bonusem je u těchto razítek i ohleduplnost k životnímu prostředí – tedy klimatická neutralita jako standardní postup výroby.

  • jak jste u TRODAT razítek zvyklí, i tato řada zaručuje přesný otisk a díky bezchybnému mechanismu i nenapodobitelný zážitek při tisku
  • razítka jsou vyrobena z materiálů, které nepoškozují životní prostředí (CO2 neutrální)
  • Individualita je pro TRODAT výrobky velmi důležitá a právě proto máme v nabídce tento bestseller v pastelových barvách
  • K tomu přidejme originalitu při návrhu otisku –  kreativním nápadům se meze nekladou.

.

 

 

 

.

Pastelová řada Printy jsou plastová samobarvicí razítka s velikostí otisku 38x14mm (4911), 47x18mm (4912) a 58x22mm (4913). Standardní barva otisku: černá. Náhradní polštářek: 6/4911, 6/4912 a 6/4913 v provedení: černýmodrýčervenýzelenýfialový nebo suchý.

Můžete si je objednat v našem e-shopu, tak, jak jste zvyklí:

4911 PRINTY4, modrá pastelová

4911 PRINTY4, krémová, pastelová

4912 PRINTY4, modrá, pastelová

4912 PRINTY4, krémová, pastelová

4913 PRINTY4, krémová, pastelová

4913 PRINTY4, modrá, pastelová

 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny