Megaparty XXXplus v restauraci Oblaca. Líbila se i Vám?

Kategorie Aktuality

Děkujeme všem, kteří si udělali čas a oslavili spolu s námi významné jubileum: 30+ (tedy přesně 32) úspěšných let firmy Megaflex na českém a slovenském trhu. Děkujeme také všem zahraničním zástupcům dodavatelských firem Trodat, Trotec, Noris-Color, Polytech, Triline, Rowmark a dalších, že dorazili do Prahy slavit s námi. 

Milan Boehm nejprve přivítal více než 200 hostů na scéně letního divadla pod žižkovskou televizní věží, kde jsme v komentovaném pásmu s mnoha video-vstupy kolegů a partnerů firmy společně zavzpomínali na více než třicet let spolupráce s Vámi, našimi zákazníky a obchodními partnery. Závěrem jsme se od pana Boehma dozvěděli i jednu zásadní novinku o změně ve vedení firmy Megaflex. Novým výkonným ředitelem společnosti Megaflex se totiž od 1.1.2023 stává náš dlouholetý kolega, kterého jistě všichni dobře znáte: pan Tomáš Peške.

Dosavadní ředitel Megaflexu, pan Milan Boehm měl sice hezkou řeč „na rozloučenou“, ale ve skutečnosti tak moc nikam neodchází. Zůstává majitelem firmy a bude tak k dispozici pro jakoukoliv potřebnou radu. Jen každodenní úkoly ve vedení firmy postupně předává právě panu Peškemu a bude se v budoucnu, kromě dohledu nad firmou, věnovat možná trochu častěji i svým oblíbeným sportům (lyžování a golfu).

Po úvodní části v divadle i sladkém překvapení, jímž byl obrovský dort od zaměstnanců pro pana Boehma, jsme se přesunuli výtahy do oblak v TOWER PARKU PRAHA, kde nás v restauraci OBLACA čekala druhá část večírku. Příjemné jídlo, skvělé hudba (kapela Brownies), dechberoucí výhledy z observatoře televizní věže a hlavně zajímavé rozhovory s Vámi. Jedním z hostů byl také přítel pana Boehma, architekt Václav Aulický, který tuto pražskou dominantu projektoval. Mnozí z hostů se ho vyptávali na technické detaily a zajímavosti, které vždy provázejí výrazné stavby a dostalo se jim milých a přátelských odpovědí.

Při odchodu na hosty čekala, kromě květin, také jedinečná razítka TRODAT, upravená k tomuto významnému výročí firmy.

Věříme, že jste si Megaparty užili přinejmenším tak jako my a moc se těšíme na další spolupráci. Jsme rádi, že jste plni optimismu do budoucna, nedáte se odradit problémy a pokračujete v úspěšném podnikání. Jasným dokladem je i fotogalerie ukazující, že Vám to všem moc slušelo a sršeli jste optimismem!

 Váš Megaflex-team

Zkrácený výběr z fotografií nabízíme zde:

Kompletní fotogalerii z akce od fotografky Jany Volkové najdete zde

Foto: Jana Volková

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a zákazníky firmy Megaflex.

 

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny