Moderní razítko s QR kódem šetří čas i přírodu

Kategorie Razítka

S razítky Trodat a lasery Trotec je to na světě tak snadné… Jednoduše vyrobené razítko s QR kódem umožní přenos velkého množství informací jediným otiskem.  Uvidíte, že vaši nabídku takových razítek ocení zákazníci v široké škále oborů. Jděte s dobou, rozšiřte zajímavě vaši nabídku!

Otisk je dokonale přizpůsoben potřebám digitálního světa: razítko TRODAT s personalizovaným QR kódem, který se tak snadno dostane na papír, leták či krabici. To otevírá nespočet možností: od digitální vizitky, přes označení zboží až například po jídelní lístek restaurace, který si může každý po načtení ihned zobrazit.

 

Takové razítko je možné použít třeba jako praktický doplněk vašich prodejních dokladů, a to způsobem, který šetří zdroje (tisk, papír i čas). Razítko s QR kódem je nejen efektivní, ale také šetrné. Díky kompaktnímu půdorysu máte velké množství informací na minimální ploše. To ušetří papír a tím i životní prostředí…

Je to dobrý nápad, který lze zákazníkům doporučit jako inovaci v jejich podnikání.

—————————————————————————————————————-
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat onlinenebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny