Megaflex Party 2014 – Občanská plovárna

Již neuvěřitelných 24 let spolu s vámi úspěšně prodáváme v Česku a na Slovensku samobarvící razítka TRODAT, výrobní materiály,  lasery a v posledních letech také orientační systémy TRILINE. Každý rok se pravidelně scházíme na MEGAPARTY, abychom si představili novinky z oboru a zhodnotili minulý rok a načrtli obchodní strategii do budoucna.  Ani letos tomu nebylo jinak.

Sešli jsme se 21. února 2014 v krásném prostředí restaurace a hudebního klubu Občanská plovárna, kde nás uvítal moderátor a hlavní hudební host večera Petr Vondráček. Mimochodem je to skutečný profesionál, výborný hudebník, ale také bezprostřední a milý člověk. I jemu děkujeme za příjemnou atmosféru, kterou spolu s vámi pomohl vytvořit.

Professional line v černé barvě a nové kapesní reliéfní razítko

Po krátkém úvodním videu promluvil ředitel firmy Megaflex, Ing. Milan Boehm, který představil novou verzi razítka Professional line v černé barvě a také zcela nové kapesní reliéfní razítko, které bude k dostání v létě. Zároveň poděkoval partnerům a celému Megaflex Teamu za úspěšný rok 2013.

Spolupráci zhodnotili také zástupce rakouského Trodatu – pan Walter Doetzel a pan Ferdinand Poschinger (zástupce firmy TROTEC). Tereza Boehmová, která ve firmě Megaflex zodpovída za PR, představila v krátké prezentaci firemní internetový magazín Megablog a využití internetu a sociálních sítí jako skvělého komunikačního nástroje pro reklamu a upozornila i na potenciál výhod přímé zpětné vazby od vás, našich zákazníků.

Po skončení oficiální části všichni mohli ochutnat vybrané lahůdky thajské kuchyně a zatančit si při vystoupení kapely Lokomotiva s frontmanem Petrem Vondráčkem.

Doufáme, že se vám letošní party líbila, dle ohlasů přímo na místě vám s námi, doufáme, bylo příjemně. A je to vidět i na následujících fotografiích od Radka Mikuláše.

Děkujeme vám za přízeň!

Váš MEGAFLEX TEAM

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny